Előfoglalási kedvezmény!

#körutazás
Körutazás a Keleti parton

Amerikai Egyesült Államok
Már 1.199.990 Ft-tól teljes ár

+36 1 8812 683
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Az Újvilág Keleti parti csillagai

Az USA Keleti Partja az ország egyik legizgalmasabb része: metropoliszok, pezsgő kulturális élet, tapintható történelem, az Alapító Atyák öröksége, tengerparti városkák kifinomultsága. Igazi álom-körutazásunkon Önre várnak a legizgalmasabb városok: a Nagy Alma, a város, mely sosem alszik: az elképesztő New York, a múlttal átitatott Boston, a nemzet fővárosa, Washington. A Keleti Part különleges atmoszférájából kapunk ízelítőt az óceánparti Newportban, és az amishok időtlen világát is megismerhetjük.

12 nap / 10 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Foglalási díj Repülőjegy oda-vissza Repülőtéri illeték Feladott poggyász, kézipoggyász Transzferek Kirándulóprogramokat: New York, Newport, Plymouth, Boston, Amish vidék, egy tipikus amish vacsora, Washington, Philadelphia Minőségi szállásokat középkategóriájú hotelekben Reggeli Magyar nyelvű idegenvezetést

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás New Yorkba

Utazás Budapestről átszállással New Yorkba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás középkategóriájú hotelben New York vonzáskörzetében (New Jersey környékén).

2. nap
New York

Délelőtt ötórás városnézést teszünk: Battery Park (fotószünet, a Szabadság-szobor látható innen), a Ground Zero emlékhely, Wall Street, a kínai és olasz negyedek, Times Square. A szabadidő során alkalom a vásárlásra a Macy’sben, a Fifth Avenue-n, vagy sétára a Central Parkban. Délután FAKULTATÍV: Empire State Building meglátogatása – 86. emeleti kilátó. Késő délutáni visszaindulás a hotelbe a Bryant Parktól. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
New York - Newport – Plymouth - Boston

Meseszép New England-i államokon utazunk Bostonba. Megállunk Newportnál (Rhode Island), a bájos tengerparti városkánál, mely a gazdagok kedvelt üdülőhelye, és a neves vitorlásverseny, az America’s Cup színhelye. FAKULTATÍV program: The Breakers: a newporti elbűvölő nyári rezidenciák egyike a Vanderbilt család impozáns kastélya, és a St. Mary templom, ahol John F. Kennedy és Jacqueline Lee Bouvier házasságot kötöttek. Az Ocean Drive-on haladva festői villákat pillanthatunk meg. Plymouth felé tartunk. A panorámavárosnézés során elénk tárul a történelmi városrész, a Mayflower II-vel. A zarándokok itt szálltak partra 1620-ban. Szállás Boston környékén.

4. nap
Boston

A puritán telepesek által alapított Boston nem csak Massachusetts állam fővárosa, hanem igazi New England-i jellegzetességeket egyesít magában. Cambridge ad otthont a leghíresebb egyetemeknek, az MIT-nek és a Harvardnak. A Freedom Trail, azaz Szabadság Ösvény Amerika első történelmi városnéző túrája az ország múltjának két és fél évszázadát öleli fel. Az ország legrégebbi parkja a Boston Commons. A régi gyarmati világot felidéző Beacon Hill-en macskaköves utcák, és gázzal működő utcalámpák bűvölik el a látogatót. A Quincy Market, a történelmi piackomplexum és bevásárlóközpont ideális hely a vásárlásra. Délután szabadidő. Visszatérés a hotelbe.

Utasaink élménybeszámolói


Hován István és Nagy Gáborné

A Premio Travel által szervezett amerikai utunk folyamán a tájak szépsége, az emberek kedvessége, vendégszeretete, az ellátás, a szállodák kényelmessége, és a különböző városokban élők szokásai, kultúrája (amisok, indiánok, New York nyüzsgése stb.) és a történelmi, építészeti érdekességek - melyet egy kiváló, nagyon sok ismerettel rendelkező idegenvezető (Károly) ismertetett velünk - lenyűgöző volt. Csak kellemes emlékekkel tértünk haza. Felejthetetlen, külön nagy élmény, hogy helikopterrel megláthattuk New York, Manhattan, a Szabadság - szobor és az Atlanti-óceán partját. Ezért tudjuk ajánlani mindenkinek, aki a szépre és a jóra vágyik az amerikai utazást.


Szusina Valéria

2016. szeptemberében vettünk részt a Premio USA-Kanada körutazásán. Utastársaink közül többen jártak már az Egyesült Államok különböző részein korábban, de Kanadában még senki. Így mindannyiunknak nagy élményt jelentett, hogy egy út során két ország nagyvárosait ismerhettük meg. Kanadába beleszerettünk, a Nigara-vízesést, és az Ezersziget-vidéket nem szabad kihagynia senkinek sem! Idegenvezetőnk kincset ért, mindenről rengeteget mesélt, és megtalálta mindenkivel a közös hangot. Nagyon sokat láttunk, és nagy távolságokat tettünk meg, de nem éreztük a fáradtságot. A tizenöt napos program végén az egyik társunk megkérdezte: Máris haza kell menni?

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Az EU/WHO által elfogadott oltásokkal lehet beutazni (Szputnyik nem), a 2. oltás után min.14 nappal. Az oltásból elég 2, nincs lejárati idő. A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 21 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő).  Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
 

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
299.500 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.

Amiket ajánlunk Önnek

Fakultatív programcsomag
114.990 Ft / fő
Hajózás a Niagarán a Maid of the Mist fedélzetén,
The Breakers,
Empire State Building belépővel,
Szabadság-szobor és az Ellis-sziget
New York Harbour hajózás
Helikopterezés New Yorkban
114.990 Ft / fő

Biztosítási csomag
46.580 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!
Indulás       2023-04-07
Érkezés       2023-04-18
1.199.990 Ft /fő
Előfoglalási kedvezmény január 31-ig!
Kiválasztom
Indulás       2023-06-02
Érkezés       2023-06-13
1.249.990 Ft /fő
Előfoglalási kedvezmény január 31-ig!

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!