Notice: Undefined offset: 0 in /www/dev/kampany.premiotravel.hu/templates/pages/journey_new.tem on line 582

Notice: Undefined offset: 0 in /www/dev/kampany.premiotravel.hu/templates/pages/journey_new.tem on line 583
Szenegál és Gambia szépségei - PremioTravel

#körutazás
Szenegál és Gambia szépségei

Szenegál, Gambia
Már 359.990 Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között

Afrikai kalandok tengerpari pihenéssel

A nyugat-afrikai Szenegál, az egykori francia gyarmat elképesztő természeti kincseit, hagyományait, vadvilágát, a sivatagának letisztult szépségét sosem felejti el az, aki egyszer megpillantja őket. Gambiát Afrika mosolygó partjának nevezik. A földrész legkisebb országa híres több, mint 80 kilométer hosszú tengerpartjáról és a helyiek vendégszeretetéről.

12 nap / 10 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást Transzfereket Szállást 3* hotelekben a körutazás idejére, 6 éjszakára Szállást luxustáborban egy éjszakára Minőségi szállást a tengerparti pihenés idejére Utazást komppal Szenegálból Gambiába Kirándulóprogramokat a program szerint: Dakar városnézés, Lac Rose tó, Kayar, Djoudj/Langue de Barbarie Nemzeti Park, sivatagi kaland, Baba Garage. Reggelit Magyar nyelvű idegenvezetést

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás Afrikába

Repülés Szenegál fővárosába, Dakarba Budapestről átszállással.
Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Dakar Hotel Onomo***, Dakar

2. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Gorée szigete
Szabadidő keretében pihenjen kedvére, vagy válassza FAKULTATÍV kirándulásunkat! A szenegáli Gorée-szigetről indultak évszázadokon keresztül a rabszolgákkal telezsúfolt hajók Amerika felé. Szállás: Dakar Hotel Onomo***, Dakar

3. nap
Dakar – Lac Rose – Saint-Louis

Dakari városnézés következik, belepillantunk az Atlanti-óceán partján található szenegáli főváros életébe. Következő állomásunk az elképesztő látványt nyújtó sós tó, az élénkrózsaszínben pompázó Lac Rose. Átkelünk a tavon, hogy eljussunk ahhoz az étteremhez, ahol ebédünket élvezhetjük. Délután terepjáróval a dakari dűnéken át Kayar felé tartunk, ahol a halfeldolgozással kapcsolatban bővíthetjük ismereteinket. Majd Saint-Louis-ba érkezünk, Nyugat-Afrika legrégebbi városába. Szállás: Hotel de la Poste***, Saint-Louis

4. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Saint-Louis
Ma töltse kedvére az időt, vagy FAKULTATÍV: lovaskocsival fedezzük fel a környéket. A központi rész Faidherbe. A kis utcácskákon haladva megérezhetjük a hely különleges hangulatát. Délután szabadidő. Szállás: Hotel de la Poste***, Saint-Louis.


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Szenegálba való beutazáshoz olyan útlevél szükséges, melynek a beutazástól még min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie! A magyar állampolgárok 90 napig tartózkodhatnak vízum nélkül Szenegálban érvényes útlevéllel. A belépéskor rendelkezni kell visszaútra érvényes menetjeggyel és nemzetközi oltási bizonyítvánnyal. A Gambiába történő utazáshoz olyan útlevél szükséges, melynek a beutazástól még min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Vízum nem kell az utazáshoz. A sárgaláz elleni oltás kötelező. Az országba való belépéskor az oltási könyvet kérik. Fakultatív programok vásárlására előzetesen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! A programok sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges.
 

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900 Ft / fő

Egyágyas szoba felár
144.500 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Repülőtéri illeték
155.000 Ft / fő

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset és poggyászbiztosítás
6.840 Ft / fő

Útlemondási biztosítás
7.900 Ft / fő

Vacsoracsomag
39.990 Ft / fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
49.990 Ft / fő
Gorée-sziget, Saint Louis, Saloum delta

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!