2023-AS ÁRAK HAMAROSAN!

#csillagtúra
Rimini

Olaszország
Már 269.990 Ft-tól teljes ár

+36 1 8812 683
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Észak-olasz csillagtúra: tenger és városok

Rimini, a neves üdülőhely az igazi olasz nyaralás megtestesülése. Élvezheti az Adria csodaszép partvidékének látványát, ezen kívül megcsodálhatja a régió legmesésebb városait, belefeledkezhet Itália történelmébe, az időtlen kulturális kincsekbe. Visszautazunk a gladiátorok, a középkori legendák világába, a dózsék aranykorába, miközben a mai Olaszország minden nyüzsgése és tengerparti bája bűvöl el minket.

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza - Ryanair vagy hasonló légitársasággal Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász Transzferek Szállás középkategóriájú hotelben Olaszos reggeli Magyar nyelvű idegenvezetés Kirándulások: Rimini, Gradara és Gabicce Mare, Pesaro és Urbino

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás Olaszországba

Repülés Budapestről Olaszországba, Riminibe. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Rimini környékén (Grand Hotel Michelacci vagy hasonló).

2. nap
Rimini

A mai nap középpontjában, félnapos kirándulásunk keretében Rimini áll, mely az Adriai-tenger partjának népszerű üdülőközpontja. Festői, homokos tengerpartja, és a lassan mélyülő víz sok pihenni vágyót vonzanak. A város történelmi nevezetességgel is büszkélkedhet. A római aréna 12.000 fő befogadására volt alkalmas. Az amfiteátrum maradványai azokat az időket idézik fel, amikor a gladiátorok grandiózus, dicsőséges küzdelmei zajlottak itt a 3. században. A város jelentős szerepet töltött be a Római Birodalom korában: ennek ékes bizonyítéka Augustus diadalíve, a város egykori kapuja. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
Szabadidő vagy fakultatív: San Marino

Szabadidő, vagy a mai napon egész napos fakultatív kirándulás vár ránk: San Marino. Ez a világ egyik legkisebb országa, kisvárosnyi lakossággal (kb. 34.000 fő), Olaszország szomszédságában. A törpeállamot Itália teljesen körbefogja. A bélyeggyűjtők körében ritka kincsnek számítanak az itteni egyedi bélyegek. A főbb nevezetességek közé tartozik a Palazzo Valloni, a múzeummal és galériával, és a neogótikus stílusban épült kormányzósági palota A világ legősibb köztársaságának gyökerei egészen 301-ig nyúlnak vissza. A törpeállam egyben a vásárlók paradicsoma is: olcsón lehet itt luxusmárkák termékeit megvenni. Sétát teszünk a San Marino Outlet Experience -ben, a bevásárlóközpontban, ahol adózhatunk a vásárlás örömeinek (többek között Prada, D&G, Versace termékekre vadászhatunk). Visszatérés a hotelbe.

4. nap
Szabadidő vagy fakultatív: Velence

Szabadidő, vagy a mai napon egész napos fakultatív kirándulás vár ránk: A program egyik csúcspontját jelenti a mai napon Velence (egész napos). Ez a világ egyik legszebb, legromantikusabb városa, mely egy igazi ékkő, sokak bakancslistájának első helyezettje. Az V. században alapított, 118 szigetecskéből álló Velence egésze egy csoda. A lagúnákon ringó gondolák jellegzetes, csíkos pólós evezőseikkel, a mesés épületek, a megkapó szépségű paloták, a szinte tapintható történelem számos művészt és filmest ihlettek meg. Az építészetben a gótikus, reneszánsz, és barokk stílusok dominanciája figyelhető meg A Szent Márk-tér galamboktól, és a turisták nyüzsgésétől életteli, ugyanakkor időtlen. A város épületeiben a legnevesebb mesterek alkotásait őrzik, melyek a művészet hallhatatlanságát hirdetik. Itt található a Dózse-palota, a dózsék egykori rezidenciája, a tengeri köztársaság erejének egykori szimbóluma, és itt magasodik a 99 méter magas Campanile, azaz a harangtorony is. Az impozáns Rialto-hidat a 16. században vehették használatba a járókelők. Érdemes letelepedni a Szent Márk-téren egy pohár processo-t kortyolva, kipróbálni a gondolázás életre szóló élményét, vagy felkeresni a Peggy Guggenheim Múzeumot melynek egy 18. századi palota ad otthont, és ahol modern művészeti alkotások tekinthetőek meg. Visszatérés a hotelbe.

Utasaink élménybeszámolói


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

A belépéshez útlevél vagy új személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes.
Olaszország: 2022. június 1. napjától a beutazás járványügyi korlátozások nélkül lehetséges. San Marino: Jelenleg az Olaszországból, vagy a harmadik országokból San Marino-ba történő belépés esetén nincs járványügyi korlátozás.
Kiegészítő fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges!
 

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
49.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Idegenforgalmi adó
A helyszínen fizetendő, a helyi előírásoknak megfelelően (kb 2 euró/fő/éj)

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
39.990 Ft / fő
Napi vacsorák
Biztosítási csomag
11.460 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
59.990 Ft / fő
San Marino, Velence, Bologna

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!