Előfoglalási kedvezmény!

#körutazás
OLÉ ESPANA

Spanyolország
Már 409.990 Ft-tól teljes ár

+36 1 8812 683
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

OLÉ ESPANA körutazás

Fedezze fel velünk Spanyolországot közel 2000 kilométeren, és 5 tartományon át! Körutazásunk során feledkezzen bele a legendás művészek alkotásaiba, és gyönyörködjön a tenger és a táj szépségében! A gazdag történelem, az építészeti remekművek, Gaudí katalán modernizmusa, az égbe törő katedrálisok– mindez együtt alkot majd egy szívünket megérintő, kerek egészet.

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza – Ryanair vagy hasonló légitársasággal Repülőtéri illeték Feladott-és kézipoggyász, check-in Transzferek Minőségi szállás 4* hotelekben Reggeli Magyar nyelvű idegenvezetés Kirándulóprogramok: Zaragoza, Toledo, Valencia

Bőséges programkínálat

1. nap
REPÜLÉS SPANYOLORSZÁGBA

Repülés Budapestről Barcelonába. Üdvözöljük Katalónia fővárosában, egy olyan vidéken, ahol az itt lakók őrzik saját megkülönböztető nyelvüket, kultúrájukat és hagyományaikat. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Costa de Barcelona.

2. nap
SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV: BARCELONA

Szabadidő, vagy tartson velünk FAKULTATÍV programra: a buszból elénk tárulnak a meseszép sugárutak, melyeket a katalán modernizmus remekművei, Gaudí lenyűgöző épületei díszítenek. A Montjuic parkból bámulatos kilátás nyílik a városra és a kikötőre. Elénk tárul az Olimpiai Park, a Kolumbusz emlékmű, és a régi gótikus negyed. Utunk átvezet az Eixample negyeden, ahol csodálattal adózhatunk Gaudi páratlan, befejezetlen alkotásának, a Sagrada Familia templomnak. Délután szabadidő. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
SZABADIDŐ VAGY FAKULTÍV: FIGUERES ÉS GIRONA

Szabadidő, vagy tartson velünk FAKULTATÍV programra: Figueres és Girona. Figueres Salvador Dali szülővárosa, ahol az embert elvarázsolja a művész szürrealista világa. A Salvador Dali Múzeum Színház a legnagyobb szürrealista alkotás a világon. Maga a múzeum nemcsak egyedülálló művészeti alkotás, hanem Dali számos munkájának is otthont ad. Ezt követően Girona hangulatos, fallal körbevett városa vár ránk. Itt található Európa egyik legjobb állapotban megmaradt zsidó negyede. A középkori város felfedezésének legtökéletesebb módja, ha beleveszünk a szűk utcák rengetegébe, ahol a két évszázados mór hódítás nyomai lelhetőek fel. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkoznak az arab fürdők is. Megtekintjük a katedrálist is (a belépti díjat az ár tartalmazza). Visszatérés a hotelbe.

4. nap
BARCELONA-ZARAGOZA-MADRID

Reggeli után kijelentkezés a hotelből. Zaragozába indulunk. Napjainkban Zaragoza egy nyüzsgő és folyamatosan terjeszkedő város, körülbelül 800.000 lakossal. A panorámavárosnézés során megismerhetjük a legfontosabb nevezetességeket: Basilica Del Pilar székesegyházat, Plaza de las Catedralest, La Seo del Salvadort. A központban a szabadidő kiélvezésére is lehetőség nyílik. Folytatjuk utunkat Madridba. Szállás Madrid környékén.

Utasaink élménybeszámolói

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Az utazáshoz új típusú személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges, melyeknek minimum az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie. Kiegészítő fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. Eltöröltek minden beutazási korlátozást.
 

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
99.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
99.990 Ft-ápr, okt,
129.990 Ft -szept
Idegenforgalmi adó
Helyszínen fizetendő: kb. 2 EUR/fő/éj

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
39.990 Ft / fő
5 hotelvacsora, 1 flamenco est, 1 vacsora madridi étteremben

Biztosítási csomag
18.400 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás (5200 Ft) és útlemondási biztosítás (13.200 Ft).
A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
64.990 Ft / fő
Barcelona városnézés Sagrada Família belépővel, Figueres, Girona, Madrid városnézés

Helyszínen foglalható fakultatív programok
Kiegészítő foglalható fakultatív programok foglalhatóak, bővebb információ a helyszínen.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!
Kiválasztom
Indulás       2023-04-25
Budapest
Érkezés       2023-05-02
Budapest
409.990 Ft /fő
Előfoglalási kedvezmény január 31-ig!
Kiválasztom
Indulás       2023-09-03
Budapest
Érkezés       2023-09-10
Budapest
449.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás       2023-10-17
Budapest
Érkezés       2023-10-24
Budapest
429.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás       2023-10-31
Budapest
Érkezés       2023-11-07
Budapest
419.990 Ft /fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!