Kedvezmény!

#csillagtúra
Cote D'Azur és az Olasz riviéra

Olaszország
Már 219.990 Ft-tól teljes ár

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Csillagtúra a kifinomult elegancia világában

A Ligúr-part és a Francia Riviéra kincsei varázsolják el az utazót csillagtúránkon. A Földközi-tenger azúrkékje, a bájos kisvárosok, a luxus nyaralóhelyek mindig is a felső tízezer és a művészek rajongásának tárgyai voltak – ideje, hogy mi is megkapjuk a magunk részét a Riviéra-életérzésből!

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Foglalási díj Repülőjegy oda-vissza Ryanair vagy hasonló légitársasággal Repülőtéri illeték Feladott poggyász, kézipoggyász Transzferek Kirándulóprogramokat: Nizza, Cannes, San Remo, Albenga, Torino Minőségi szállást 4*-os szállodában Olaszos reggeli Magyar nyelvű idegenvezetést

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Olaszországba

Utazás Budapestről Olaszországba a kora reggeli órákban. A mai napon városnézés vár ránk Torino-ban, Olaszország negyedik legnagyobb városában, mely 1861-től 1865-ig töltötte be a fővárosi szerepet. A buszos és gyalogos városnézés során megnézik a belváros főbb nevezetességeit és egy kis szabadidő is rendelkezésre áll. Kora délutáni órákban indulnak a tengerpart felé. Transzfer a szálláshelyre, Sanremo városába. A szobák elfoglalását követően idegenvezetőnk információs tájékoztatót tart.

2. nap
Sanremo és Albenga

Félnapos kirándulásunk célpontja a mintegy 56.000 főnyi lakosságú San Remo, az impozáns üdülőhely és fesztiválhelyszín. Sétát teszünk az óváros hangulatos utcáin, majd szabadidő, ebédelési lehetőség. Ezután Albenga vár ránk, melyet a Kr. e. 2. században alapítottak. A Római Birodalom idején vált fontos várossá. A városnézés során felfedezhetjük a római idők nyomait és középkori épületeket is. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Cinque Terre
A mai napon szabadidő vagy FAKULTATÍV program: Cinque Terre (UNESCO-Világörökség). A magyarul Öt Földnek nevezett meseszép részen öt városka osztozik: Riomaggiore, Manarola, Vernazza, Corniglia és Monterosso al Mare. A hegyoldalról a tengerre lenéző színpompás házak övezte vidék sokak bakancslistáján szerepel. Utunk Monterosso-ba vezet, a kis öbölnél megbújó, bűbájos településre. Vonatra szállunk (a környéken korlátozottak a turistabuszos közlekedési lehetőségek), így egyedi élményben lehet részünk. Visszatérés a hotelbe.

4. nap
Szabadidő

Töltse kedvére az időt a hotelben vagy fedezze fel a város szépségeit, vagy vegyen részt idegenvezetőnk által szervezett programon!

Utasaink élménybeszámolói


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
Jelenlegi beutazási szabályok:
 
Olaszország:
Érvényes szabályozás 2022.06.01-től: 
2022. május 31. napjával hatályát veszti a koronavírus járvánnyal összefüggésben meghozott beutazási korlátozásokat szabályozó rendelet. 2022. június 1. napjától az Olaszországba történő utazás járványügyi korlátozások nélkül lehetséges.

Franciaország: 
A koronavírus miatt 2020. március 23-án bevezetett járványügyi vészhelyzet 2022. augusztus 1-jén véget ért Franciaországban, a korlátozásokat aktuálisan eltörölték.

Monaco:
Minden 16. életévét betöltött személynek - állampolgárságtól függetlenül -, aki a zöld zónába sorolt országból érkezik Monacóba, be kell mutatnia az alábbi három dokumentum egyikét:
-Oltási igazolást a teljes oltottságról:
Johnson/Johnson (Janssen) oltás esetén, hogy a beutazásra legalább 28 nappal az oltás után kerül sor; ahhoz, hogy oltási ütemtervüket teljesnek ismerjék el, legkésőbb 270 nappal (9 hónap) az utolsó előírt adag beadását követően kapniuk kell egy adag kiegészítő ARNm oltást. A 9 hónap lejártával a vakcina státusz 7 nappal az emlékeztető oltás beadását követően válik teljessé.  
Más oltások esetén, hogy a beutazásra legalább 7 nappal a második oltás után kerül sor. COVID fertőzésen átesett személyek esetében 1 darab oltás szükséges. Minden tizennyolcadik életévüket betöltött, személyeknek ahhoz, hogy oltási ütemtervüket teljesnek ismerjék el, legkésőbb 270 nappal (9 hónap) az utolsó előírt adag beadását követően kapniuk kell egy adag kiegészítő ARNm oltást. A 9 hónap lejártával a vakcina státusz 7 nappal az emlékeztető oltás beadását követően válik teljessé.
-24 óránál nem régebbi negatív PCR- vagy antigén tesztet. 
-Az átesettség igazolását, mely pozitív PCR-teszttel bizonyítja, hogy minimum 11 napja, de maximum 6 hónapja felgyógyult a covid 19-ből.
A Monacóba való beutazáshoz az európai digitális covid igazolvány elfogadott.   Az igazoló dokumentumokat papíron vagy az állam által kijelölt mobilalkalmazáson rögzített digitális formában is be lehet mutatni.
(A magyar védettségi igazolványt nem fogadják el: az igazolásnak tartalmaznia kell az oltás fajtáját és a beadások időpontját.)

Fontos információk

Az utazáshoz olyan útlevél, vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes. Min csoportlétszám: 30 fő. Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. A helyszínen kiegészítő fakultatív programok foglalhatóak.

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
69.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
szeptember, október – 69.990 Ft/fő/hét,
november – 59.990 Ft/fő/hét
Segítünk a társításban!
Idegenforgalmi adó
A helyszínen fizetendő, a helyi előírásoknak megfelelően (kb. 2 euró/fő/éj)

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
44.990 Ft / fő

Biztosítási csomag
11.460 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
69.990 Ft / fő
Genova, Rapallo, Portofino, Dolceacqua és Monaco, Cinque Terre

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!
Indulás      2022-10-11
BUD 07:30
Érkezés      2022-10-18
BUD 09:40
279.990 Ft /fő
Betelt!
Indulás      2022-10-18
BUD 07:30
Érkezés      2022-10-25
BUD 09:40
269.990 Ft /fő
Betelt!
Kiválasztom
Indulás      2022-10-25
Érkezés      2022-11-01
259.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-11-04
Érkezés      2022-11-11
239.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-11-11
Érkezés      2022-11-18
219.990 Ft /fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!