ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

#körutazás
Málta dióhéjban

Málta
Már 139.990 Ft-tól teljes ár

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Málta dióhéjban

Fedezze fel velünk a lovagok napsütötte szigetét a Földközi-tengeren! A természeti kincsektől az impozáns katedrálisokig, kőkorszaki emlékektől a középkori városokig megismerhet velünk mindent, amit csak látni kell itt: Málta velejét fedezheti fel. Hagyja maga mögött a januári hideget, és élvezze a kellemes időjárást, a melengető napsütést!

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegyet oda-vissza Feladott, poggyász, kézipoggyász Transzferek 7 éjszakára szállás 4* hotelben Reggeli Valletta -kirándulás (félnapos) Mdina és San Anton botanikus-kert, Dingli (félnapos) 1 ajándék -hidromasszázs a hotel spa részlegén (személyenként) Szobánként egy üveg bor üdvözlőajándékként Magyar nyelvű idegenvezetés

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Máltára

Repülés Budapestről Máltára. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás: Hotel Solana **** vagy hasonló.

2. nap
Valletta, és Három Város kirándulás (Kultúra-és vacsoracsomag)

Félnapos program keretén Valletta felé tartunk. Málta fővárosa, Valletta egy igazi kis ékszerdoboz. 1566-ban, a johannita lovagok alapították. A rend irányította 268 éven át Valetta-t, és az általuk hagyott légkör a mai napig belengi a várost. A város jellegzetességei a nyüzsgő, szűk utcák, melyek leszaladnak a dombos lejtőkön, és a színes, zárt erkélyek, melyek eredete az arab időkig nyúlnak vissza. Elsőként a Felső Baracca-kertekből a Nagy Kikötőre vetülő mesés kilátást csodáljuk meg. Majd a Szent Pál székesegyházat keressük fel, mely az anglikán egyházhoz tartozik. Aki szeretné, meglátogathatja a barokk Szent János Társkatedrálist (a belépő külön fizetendő). A művészet rajongóinak kihagyhatatlanok az itt található Caravaggio-festmények, a flamand faliszőnyegek, a templomi múzeum. A Köztársaság utcán sétálva élvezhetjük a város varázsát, és elsétálunk a Nagymesterek Palotája mellett. Lehetőség vásárlásra. Délután: Akik kérték Kultúra-és vacsoracsomagunkat: Három Város kirándulás: Vallettával szemközt, a Nagy Kikötőnél épült, Három Városként emlegetett rész festői szépségű. Ide tartozik: Vittoriosa, Cospicua, és Senglea. Itt telepedtek le elsőként a lovagok 1530-ban. Cospicua mellett elhaladva Vittoriosa-ba érünk. Vittoriosa hangulatos utcáin sétálunk a történelmi épületek árnyékában. A lovagok által használt nemesi házak a múltról mesélnek. Senglea kikötője, a vízen ringó színes, hagyományos csónakokkal, a nagyobb hajókkal belopja magát a szívünkbe. A Senglea-kert a félsziget végén helyezkedik el, és innen káprázatos, 360 fokos kilátás tárul a látogató elé, a Nagy Kikötővel és a Sant Angelo-erőddel, ahonnét a rend Nagymestere sikeresen verte vissza az 1565-ös török támadást.

3. nap
Gozo- egész napos - Kultúra-és vacsoracsomag

Akik kérték Kultúra-és vacsoracsomagunkat: körülbelül húszperces komppal történő utazás után jutunk át Gozo szigetére. Ggantija, a megalitikus templomrom a világ egyik legrégebbi, ember által alkotott építménye, mely szabadon áll. Victoria citadellájának eredete a középkorba nyúlik vissza. A Xlendi-nél található öböl fjordokra emlékeztet. Dwejra festői szépségű. Gozo hírnevét kézműves termékei, többek között csipkéje és kötött ruházati termékei is öregbítik. A sziget teljesen más benyomást kelt, mint Málta, a nagyobb sziget: nyugodtabb, és zöldebb: megkapó lankáinak buja növényvilága megragadja a tekintetet.

4. nap
Mdina, San Anton Botanikus Kert, Dingli (félnapos)

A mai félnapos kirándulás középpontjában a középkori Mdina áll, Málta középső részén. A korábbi főváros szűk utcácskái középkori hangulatot idéznek, és impozáns bástyákhoz vezetnek, melyek csodálatos kilátást ígérnek. Az odavezető úton különböző építészeti stílusokat csodálhatunk meg. Középkori és barokk épületek magasodnak előttünk. Úgy tűnik, mintha megállt volna itt az idő – és ez a különleges atmoszféra ideálissá teszi a Csendes Városnak nevezett Mdinát a filmesek számára. Itt forgatták többek között a Trónok Harca egyes jeleneteit is. A San Anton botanikus kert az Elnöki Palota közelében helyezkedik el, melyet kívülről tekintünk meg. A kertben egzotikus növények, tavacskák bűvölik el a látogatót. Dingli szikláiról letekinteni a tengerre kihagyhatatlan élmény.

Utasaink élménybeszámolói

Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Az utazáshoz új típusú személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges, melyeknek minimum az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie. Kiegészítő fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges!
 
Máltára csak oltással lehet beutazni, tesztet nem fogadnak el.

Málta a Pfizer-BioNtech, Moderna, Oxford-AstraZeneca (az Indiában gyártott kiszerelés kivételével), és a Johnson & Johnson oltásokat fogadja el. A teljes körű oltottság után 14 napnak el kell telnie a beutazás napjáig. Szabad az út Máltára már azoknak is, akiket először a WHO által elfogadott vakcinákkal oltottak be (pl. Sinopharm), és azóta megkapták az ismétlő oltást (3. dózist), amely ismétlő oltást az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által elfogadott 4 oltóanyag (Pfizer, Moderna, AstraZeneca vagy Jansen) valamelyikéből kapták, legalább 14 nappal Máltára érkezés előtt. Az utazás előtt kötelező online regisztráció kitöltése (digitális PLF-passenger locator form). Ki kell tölteni az egészségügyi nyilatkozatot is (ezt ki kell nyomtatni).
 

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
29.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Idegenforgalmi adó
A helyszínen fizetendő, a helyi előírásoknak megfelelően (kb. 0,5 euró/fő/éj)

Amiket ajánlunk Önnek

Kultúra- és vacsoracsomag
69.990 Ft / fő
5 vacsora
Három Város kirándulás
Gozo
Mészkő örökség, Hagar Qim és Ta Qali
+ 2 alkalom kiegészítő vacsora felár 6.500 Ft/fő
Biztosítási csomag
8.760 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 98-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Kiválasztom
Indulás      2022-01-22
Érkezés      2022-01-29
139.990 Ft /fő
ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!