#csillagtúra
Napsütötte Málta csodái

Málta
Már 219.990 Ft-tól teljes ár

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

A történelem izgalmas szigete

A Földközi-tenger szigetállama, az egész évben napsütéses Málta maga a megelevenedő történelem 7000 éves múltjával: a civilizáció hajnalából származó emlékek, római katakombák, katedrálisok, erődök, középkori városok, a máltai lovagrend öröksége, mindezeknek tökéletes hátteret biztosítanak a mesés természeti kincsek, és a Földközi-tenger kékje.

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza Repülőtéri illeték Feladott-és kézipoggyász, check-in Transzferek Minőségi szállást 3*-os hotelben Reggeli Magyar nyelvű idegenvezetés Kirándulóprogramok: Valletta, Mdina, Három város a program szerint.

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Máltára

Repülés Budapestről Máltára átszállással. Idegenvezetőnk fogadja
Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás: Hotel Topaz***

2. nap
Valletta

Az egész napos kiránduláson megtekintjük a főváros, a kb. 6000 fős lakosságú, a 16. században, a Johannita Lovagrend által alapított Valletta-t. A rend irányította több, mint kétszáz évig Máltát, és az általuk örökül hagyott légkör a mai napig belengi a várost. A Felső Barakka-kertekből mesés kilátás nyílik a Nagy Kikötőre. Meglátogatjuk a barokk Szent János Társkatedrálist (a belépőt az ár tartalmazza). A művészet rajongóinak kihagyhatatlanok az itt található Caravaggio-festmények, a flamand faliszőnyegek. Elsétálunk a Nagymesterek Palotája mellett. Kis vásárlásra is adódik lehetőség. Délután panoráma városnézés keretében Valletta erőd-rendszerét tekintjük meg. Megpillanthatjuk Ta Xbiex és Sliema sétányait is, ahogy a szálloda felé tartunk.

3. nap
Mdina

A mai napon egész napos kirándulásunk Málta középső része felé visz minket. A középkori Mdina utcácskái impozáns bástyákhoz vezetnek, melyek csodálatos kilátást ígérnek. A Csendes Városnak nevezett Mdina-ban mintha megállt volna az idő, így tökéletes helyszínt biztosít a filmeseknek. A Görög kapun át hagyjuk el Mdinát, majd a keresztény katakombák mesélnek letűnt időkről Rabat-ban. Dingli szikláiról letekinteni a tengerre kihagyhatatlan élmény. A San Anton botanikus kert az Elnöki Palota közelében helyezkedik el, melyet kívülről tekintünk meg. Ta Qali kézműves- központjában is töltünk időt, majd a Mosta-ban található Dómot örökíthetjük meg (kívülről).

4. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Málta másik arca (félnapos)
Málta arisztokratikus arca alkot különleges keveréket a 400 éves bortermelő vidékkel. A Palazzo Parisio-t „Miniatűr Versailles”-nak nevezik. Freskói, márvány díszei, festményei elvarázsolják a látogatót. A kert is a választékos pompát tükrözi. Ezt követően Málta egyik vezető borászatát keressük fel, ahol a pincészetben beavatnak a bortermelés titkaiba, majd megkóstolhatjuk a helyi nedűket.

Utasaink élménybeszámolói


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Az utazáshoz új típusú személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges, melyeknek minimum az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie. Kiegészítő fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges!
 
Máltára már nem csak oltással lehet beutazni!

1. Be lehet utazni oltással: Málta a Pfizer-BioNtech, Moderna, Oxford-AstraZeneca (az Indiában gyártott kiszerelés kivételével), és a Johnson & Johnson oltásokat fogadja el. A teljes körű oltottság után 14 napnak el kell telnie a beutazás napjáig. Szabad az út Máltára már azoknak is, akiket először a WHO által elfogadott vakcinákkal oltottak be (Sinopharm), és azóta megkapták az ismétlő oltást (3. dózist), amely ismétlő oltást az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által elfogadott 4 oltóanyag (Pfizer, Moderna, AstraZeneca vagy Jansen) valamelyikéből kapták, legalább 14 nappal Máltára érkezés előtt. A Magyarországon szokásosan beadott oltások közül tehát már csak az orosz Sputnik V nem elfogadott első két oltásként. A többi beoltott számára megfelelő vagy az EU által elfogadott két oltás (Johnson & Jonson esetén egy), vagy két WHO által elfogadott (Sinopharm) + egy EU által elfogadott oltás együttes megléte, vagy  két WHO által elfogadott oltás + 72 óránál nem régebi negatív PCR teszt a korlátozásmentes belépéshez. 
Az oltási igazolás érvényességét a kiállító ország szabályai határozzák meg.
2. 2022.04.11-től nem csak oltással szabad a beutazás. Megfelelő oltás hiányában (csak Szputnyik, vagy 2 Szputnyik + 1 Pfizer, vagy Moderna, vagy Astra Zeneca) be lehet utazni egy 72 óránál nem régebbi negatív, angol nyelvű PCR teszttel, vagy 24 óránál nem régebbi antigén teszttel.Ha nem EU COVID igazolvány igazolja a negatív teszteredményt, akkor csak a 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet fogadnak el angol nyelven.
Ezen kívül Covid-gyógyultsági igazolással is be lehet lépni, ez az igazolás akkor érvényes, ha nem telt el több, mint 180 nap az első pozitív teszteredmény dátumától.A gyógyultságot EU COVID igazolvány kell hogy tartalmazza.
(A fenti szabályok alól a 6 évnél fiatalabbak mentesülnek, nekik se oltás, se teszt nincsen előírva).
3. 2022. május 2-től Málta eltörölte a Passenger Locator Form használatára vonatkozó kötelezettséget, tehát nem kell előre regisztrálni.

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
74.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén

Az egyágyas szoba felár időszakonként eltérő lehet. Az Ön által kapott, személyre szabott árajánlat tartalmazza a helyes információt.
Idegenforgalmi adó
A helyszínen fizetendő, a helyi előírásoknak megfelelően (0,5 euró/fő/éj)

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
34.990 Ft / fő
Menüs vacsorák a hotel éttermében
Biztosítási csomag
11.460 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
54.990 Ft / fő
Málta másik arca, Hagar Qim és mészkő örökség, Gozo

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!
Kiválasztom
Indulás      2022-09-21
Érkezés      2022-09-28
269.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-10-03
Érkezés      2022-10-10
259.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-10-17
Érkezés      2022-10-24
249.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-11-14
Érkezés      2022-11-21
219.990 Ft /fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!