Előfoglalási kedvezmény!

#csillagtura
AZ ÖRÖK TAVASZ SZIGETE

Madeira
Már 419.990 Ft-tól teljes ár

+36 1 8812 683
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

MADEIRA, AZ ÖRÖK TAVASZ SZIGETE

Madeira, a Portugáliához tartozó autonóm terület az Atlanti-óceánban az örök tavasz ígéretét hordozza. Az ámulatba ejtő hegycsúcsok, meseszép tengerpartok, virágoskertek, bájos városkák láttán szívünkbe zárjuk a mindössze 750 négyzetkilométer területű szigetet.

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza (Wizzair) Repülőtéri illeték Feladott-és kézipoggyász, check-in Transzferek Minőségi szállás középkategóriájú hotelben Reggeli Magyar nyelvű idegenvezetés Kirándulóprogramok: Funchal, Kelet-Madeira, A legjobb kilátók és Monte

Bőséges programkínálat

1. nap
REPÜLÉS MADEIRÁRA

Repülés Budapestről Madeirára. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás: Dom Pedro Garaju *** vagy hasonló. (A hotel változhat!)

2. nap
KELET-MADEIRA (EGÉSZ NAPOS)

A napunknak látványos kezdést biztosít a sziget egyik legmagasabb pontja, a Pico Arieiro, mely 1818 méter magas. Innen álomszép kilátás nyílik a környező, zöldellő lankákra, és a sejtelmes felhőkre. Tiszta időben akár a Paul de Serra fennsíkon lévő szélturbinákat is megpillanthatjuk, Innen a Ribeiro Frio völgyben a laurissilva, azaz babérerdő vár ránk. Megállunk egy rövid levada sétára. A levada egy tipikus madeirai turistaútvonal, mely a növények ellátását biztosító vízicsatornák köré épültek. Körülbelül 25 perces ballagás után érjük el a Balcões kilátópontot. A buszunkhoz visszafelé egy újabb, kb. 20 perces gyaloglás vezet. Faial falucska felé tartunk, majd Santana varázsol el minket jellegzetes, háromszöget formázó kis faházaival. Majd elhaladunk Porto da Cruz, illetve a sziget jelképének számító Sasszikla, azaz Penha D’Águia mellett. Kihagyhatatlan élményt ígér a rumfőzde Engenhos do Norte-nál. A nap méltó zárását jelenti Ponta S. Lourenco, Madeira legkeletibb pontja, ahonnan elénk tárul az északi és a déli part is. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
FUNCHAL ÉS PIAC (FÉL NAP) + SZABADIDŐ VAGY FAK.: FUNCHAL KERTJEI (FÉL NAP)

Funchal Madeira legnagyobb városa, és egyben a fővárosa a Madeira Autonóm Régiónak. Az Atlanti-óceán szegélyezi. Sétánk során elhaladunk a Baltazar Dias színház mellett, melynek eredete a 19. századra nyúlik vissza. Ezt követően a Sé katedrálist csodálhatjuk meg, mely a mánuel stílus egyik jellegzetes épülete. Itt a frissen felújított mennyezet egy igazi műremek. A Municipal téren áll a barokk Városháza. A korábbi grófi palota a 18. századból származik. A csempeképekkel ékesített udvaron a szökőkútnál Léda és a hattyú márványszobrát találjuk. Elhaladunk a Rua Fernao de Orelas utcán, ahol cipőboltok, kávézók sorakoznak. Ezt követően a helyi piac, a Mercado Dos Lavradores ezernyi színe és illata bűvöl el minket. A piac földszintjén helyi zöldségektől és gyümölcsöktől roskadoznak a kosarak, és kis üzletek, kávézók csábítanak. Az 1940-ben megnyitott piacon halak is kaphatóak. 5 különböző trópusi gyümölcsöt kóstoltunk majd. Ezt követően töltse kedvére az időt, vagy vegyen részt fakultatív programunkon (fak.programcsomag): fedezze fel velünk a virágok világát Funchalban! Első megállónk a Quinta Vigia, az elnöki rezidencia. Kápolna is található itt, illetve a kert végében, egy teraszról lehet élvezni a funchali kikötőre nyíló mesés kilátást. A második kert, amit felkeresünk, a Parque Santa Catarina. Itt színpompás virágok, egzotikus fafajták fogadnak minket. Itt lelhető fel Kolumbusz Kristóf szobra is. Ezt követően a Botanikus Kertbe térünk be Funchal felett. Itt őshonos és importált növényfajták is megtalálhatóak. Visszatérés a hotelbe.

4. nap
SZABADIDŐ VAGY FAK: DZSIPTÚRA (FÉL NAP)

Töltse kedvére az időt, vagy vegyen részt fakultatív programunkon (fak.programcsomag): dzsiptúra. A program során megismerhertjük Cámara de Lobos halászfalucskát, Estreito de Cámara de Lobos szőlős lankáit, Jardim de Serra települést, és néhány gyönyörű kilátópontot, ahonnan fantasztikus kilátás vetül a környező hegyekre, vagy az Apácák Völgyére.

Utasaink élménybeszámolói

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Az utazáshoz új típusú személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges, melyeknek minimum az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie. Kiegészítő fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges!             Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. Eltöröltek minden beutazási korlátozást.

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
119.990 Ft / fő
Március, október: 99.990 Ft/fő
Szeptember: 119.990 Ft/fő

Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Idegenforgalmi adó
Idegenforgalmi adó: helyszínen fizetendő: kb. 2 EUR/fő/éj

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
69.990 Ft / fő
Hotelvacsorák + 1 Madeira-est
Biztosítási csomag
20.200 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás (5200) és útlemondási biztosítás (15.000).

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
69.990 Ft / fő
Nyugat-Madeira, Dzsiptúra, Funchal kertjei, Tobogán-szánkózás
Helyszínen foglalható fakultatív programok
Bortúra, Katamarán-túra
(Pontos információ a helyszínen, változás előfordulhat.)

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!
Indulás       2023-03-02
Budapest 06.40. -Funchal 10.50
Érkezés       2023-03-09
Funchal 11.30-Budapest 17.25
419.990 Ft /fő
BETELT
Kiválasztom
Indulás       2023-09-12
Budapest 15.10. -Funchal 19.20
Érkezés       2023-09-19
Funchal 20.00-Budapest 01.55 (09.20-án)
449.990 Ft /fő
Előfoglalási kedvezmény január 31-ig!
Kiválasztom
Indulás       2023-10-10
Budapest 14.10. -Funchal 18.20
Érkezés       2023-10-17
Funchal 19.00-Budapest 00.55 (10.18-án)
429.990 Ft /fő
Előfoglalási kedvezmény január 31-ig!

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!