Előfoglalási kedvezmény!

#körutazás
Kalandok Los Angelestől Las Vegasig

Amerikai Egyesült Államok
Már 829.990 Ft-tól teljes ár

+36 1 8812 683
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Vadonatúj programunkon járja be az Egyesült Államokat Los Angelestől Las Vegas-ig, élvezze a hollywoodi csillogást, a szerencsejátékok szemkápráztató világát, hagyja, hogy elbűvöljék a természeti csodák, és ne szalassza el a lehetőséget, hogy élményparkokba is velünk tartson – Disneyland és a Warner Bros filmstúdió is örök élményt ígérnek!

9 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Foglalási díj Repülőjegy oda-vissza Repülőtéri illeték Feladott-és kézipoggyász Transzferek Szállást középkategóriájú hotelekben Reggelit (amerikai stílusú) Magyar nyelvű idegenvezetést Kirándulást: Los Angeles

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás az Egyesült Államokba

Utazás Budapestről Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Los Angeles környékén.

2. nap
Los Angeles

A mai napon egész napos Los Angeles városnézés vár ránk. Ez a világ szórakoztatóipari fellegvára, ikonikus metropolisza. Beverly Hills a kifinomult luxus világa, leghíresebb utcája a Rodeo Drive. A Sunset Boulevard és a Hollywood Boulevard filmkockákról ismerős képei láttán átitatódunk a káprázatos csillogással. A Grauman’s kínai színház előtt a mozivászon alakjainak kéz- és lábnyomata tekinthető meg. Szállás Los Angeles környékén.

3. nap
Szabadidő vagy fakultatív: Disneyland

Töltse kedvére az időt, vagy fakultatív program: Disneyland vár ránk (fakultatív élménypark-csomag Santa Monica-val). Ez az a hely, ahol a felnőttek is gyerekek lehetnek, ahol felhőtlen szórakozásban lehet részük. Disneyland a szlogenje szerint a „legboldogabb hely a Földön’. A vidámparkot Walt Disney hozta létre 1955-ben. A jól ismert Disney-figurák, a különböző attrakciók minden korosztálynak igazi kikapcsolódást garantálnak. Szállás Los Angeles környékén.

4. nap
Szabadidő vagy fakultatív: Warner Bros Studio és Santa Monica

Töltse kedvére az időt, vagy fakultatív programként a Warner Bros Studio titkait fedezhetjük fel (fakultatív élménypark-csomag Santa Monica-val). A világ egyik legrégebbi filmstúdiója közel 100 évnyi hollywoodi filmkészítés háttérébe enged betekintést, mely filmrajongóknak igazi bakancslistás élmény. Majd felkeressük Santa Monica-t, ahol élvezhetjük a hamisítatlan dél-kaliforniai hangulatot, és az óceán szépségét. Felkeressük a híres mólót és a Third Street-nél lévő sétányt. Visszatérés a hotelbe.

Utasaink élménybeszámolói


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Az EU/WHO által elfogadott oltásokkal lehet beutazni (Szputnyik nem), a 2. oltás után min.14 nappal. A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 21 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy előzetesen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges, és a fakultatív programokhoz is (min. 25 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
159.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
ESTA
Elektronikus beutazási engedély, egyénileg intézendő. (Segédletet küldünk hozzá indulás előtt)

Amiket ajánlunk Önnek

Biztosítási csomag
35.350 Ft / fő
Baleset- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
99.999 Ft / fő
Valley of Fire, Las Vegas by Night, Grand Canyon
Fakultatív élménypark-csomag Santa Monica-val
179.990 Ft / fő
Warner Bros Studios, Santa Monica, Disneyland – transzferekkel és belépőkkel a parkokba
Helikopterezés Las Vegas
69.990 Ft / fő

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!
Kiválasztom
Indulás       2023-09-06
Érkezés       2023-09-14
829.999 Ft /fő
Előfoglalási kedvezmény január 31-ig!

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!