Notice: Undefined offset: 0 in /www/dev/kampany.premiotravel.hu/templates/pages/journey_new.tem on line 652

Notice: Undefined offset: 0 in /www/dev/kampany.premiotravel.hu/templates/pages/journey_new.tem on line 653
Izrael- Jordánia - PremioTravel

#körutazás
Izrael- Jordánia

Izrael
Már 319.990 Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Szent helyek és mesés kalandok

Kevés sokszínűbb úti cél akad Izraelnél: a Szentföld, melynek meghódításáért a keresztes lovagoktól kezdve annyian vérüket ontották, három vallás szent helyeinek védelmezője, méltóságteljes zarándokhelyek, évezredes templomok, százféle nyelven elsuttogott imák őrzője.
Jordánia királysága izgalmas kalandokat, és titokzatos történelmi helyszíneket ígér.

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást Szállást 3* hotelekben Reggelit Transzfereket Magyar nyelvű idegenvezetést Kirándulóprogramokat a program szerint: Haifa, Názáret, Boldogság-hegy, Kapernaum, Tabgha, Amman, Madaba, Nébó-hegy

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás Izraelbe

Repülés Izraelbe (Ben Gurion repülőtérre) Budapestről átszállással. Idegenvezetőnk köszönti Önt. Szállás: Tiberias környékén.

2. nap
Haifa – Názáret – Tiberias

Haifa felé indulunk. A Bahái-kert szentélyétől, a Karmel-hegyről
mesés kilátás nyílik a Földközi-tengerre. Muhrakaban került sor az Illés próféta és a Baál papjai közötti konfrontációra. Ma kármelita kápolna figyeli itt a tájat. Názáretben élt József és Mária, Jézus itt töltötte gyermekéveit. Megtekintjük az Angyali Üdvözlet templomát, melyet egy csoda tiszteletére építették: itt jelent meg Gábriel arkangyal Szűz Máriának, közölve, hogy fa fog születni, és vár ránk József műhelye is. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
Boldogság-hegy, Kapernaum, Tabgha, Amman

A Tiberias-tó (Galilei-tenger) mellett haladunk el. A Boldogság hegye a hegyi beszédnek tanúja volt. Kapernaumban felkeressük a zsinagógát, melyről úgy tartják, hogy Jézus ott tanított. Meglátogatjuk Tabgha-t, a kenyér- és halszaporítás helyszínét. A nap folyamán hajózás a Galilei-tengeren (FAKULTATÍV). Bét-Sean felé tartunk, és a Hussein Sejk határátkelőhelyen át belépünk Jordániába. Utazás Ammanba, a fővárosba. Panoráma-városnézés, érintjük a citadellát, a nemzeti múzeumot, az amfiteátrumot és a modern, nyugati részt. Szállás: Amman környékén.

4. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Petra
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: egy mesébe illő helyet csodálhatunk meg: Petrát, a „Rózsavörös Várost”. Az aranyló sivatag romvárosát a nabateus törzs vájta ki sziklákból. Kalandflm hőseinek érezhetjük magunkat, ahogy a szurdokon keresztülhaladva megpillantjuk a Fáráó Kincsestárának homlokzatát. Lenyűgöznek minket az Elveszett Város főbb emlékei, mint például a Fáráó Lányának Erődje, a Színház. Visszatérés a hotelbe.

Utasaink élménybeszámolói


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk


Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a kiutazástól min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Izraelbe belépéskor az útlevélbe való beléptetési pecsét helyett beléptetési külön lapot kapunk, amelyet kiutazáskor fel kell mutatni. Előfordulhat, hogy továbbra is pecséttel regisztrálják az útlevélbe a belépést. Az útlevelében található arab vagy más muszlim országok pecsétjei időnként akadályt jelentenek az Izraelbe történő belépésnél, érdemes ilyen esetben új útlevelet csináltatni. A jordániai vízumot az ár tartalmazza. Fakultatív programok vásárlására előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az út indításához minimum csoportlétszám (30 fő) szükséges! Határon fizetendő kötelező díj: 52 USD/fő.

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900 Ft / fő

Repülőtéri illeték
59.990 Ft / fő

Egyágyas szoba felár
79.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Határon fizetendő kötelező díj
52 USD/fő

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
4.560 Ft / fő

Útlemondási biztosítás
11.000 Ft / fő

Vacsoracsomag
32.990 Ft / fő

Fakultatív program lehetőségek

49.990 Ft / fő
Hajózás, Petra, Jeruzsálem óváros, Jeruzsálem új arca és Betlehem.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!