#körutazás
Izrael- Jordánia

Izrael
Már 319.990 Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között

Szent helyek és mesés kalandok

Kevés sokszínűbb úti cél akad Izraelnél: a Szentföld, melynek meghódításáért a keresztes lovagoktól kezdve annyian vérüket ontották, három vallás szent helyeinek védelmezője, méltóságteljes zarándokhelyek, évezredes templomok, százféle nyelven elsuttogott imák őrzője.
Jordánia királysága izgalmas kalandokat, és titokzatos történelmi helyszíneket ígér.

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást Szállást 3* hotelekben Reggelit Transzfereket Magyar nyelvű idegenvezetést Kirándulóprogramokat a program szerint: Haifa, Názáret, Boldogság-hegy, Kapernaum, Tabgha, Amman, Madaba, Nébó-hegy

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás Izraelbe

Repülés Izraelbe (Ben Gurion repülőtérre) Budapestről átszállással. Idegenvezetőnk köszönti Önt. Szállás: Tiberias környékén.

2. nap
Haifa – Názáret – Tiberias

Haifa felé indulunk. A Bahái-kert szentélyétől, a Karmel-hegyről
mesés kilátás nyílik a Földközi-tengerre. Muhrakaban került sor az Illés próféta és a Baál papjai közötti konfrontációra. Ma kármelita kápolna figyeli itt a tájat. Názáretben élt József és Mária, Jézus itt töltötte gyermekéveit. Megtekintjük az Angyali Üdvözlet templomát, melyet egy csoda tiszteletére építették: itt jelent meg Gábriel arkangyal Szűz Máriának, közölve, hogy fa fog születni, és vár ránk József műhelye is. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
Boldogság-hegy, Kapernaum, Tabgha, Amman

A Tiberias-tó (Galilei-tenger) mellett haladunk el. A Boldogság hegye a hegyi beszédnek tanúja volt. Kapernaumban felkeressük a zsinagógát, melyről úgy tartják, hogy Jézus ott tanított. Meglátogatjuk Tabgha-t, a kenyér- és halszaporítás helyszínét. A nap folyamán hajózás a Galilei-tengeren (FAKULTATÍV). Bét-Sean felé tartunk, és a Hussein Sejk határátkelőhelyen át belépünk Jordániába. Utazás Ammanba, a fővárosba. Panoráma-városnézés, érintjük a citadellát, a nemzeti múzeumot, az amfiteátrumot és a modern, nyugati részt. Szállás: Amman környékén.

4. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Petra
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: egy mesébe illő helyet csodálhatunk meg: Petrát, a „Rózsavörös Várost”. Az aranyló sivatag romvárosát a nabateus törzs vájta ki sziklákból. Kalandflm hőseinek érezhetjük magunkat, ahogy a szurdokon keresztülhaladva megpillantjuk a Fáráó Kincsestárának homlokzatát. Lenyűgöznek minket az Elveszett Város főbb emlékei, mint például a Fáráó Lányának Erődje, a Színház. Visszatérés a hotelbe.

Utasaink élménybeszámolói


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk


Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a kiutazástól min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Izraelbe belépéskor az útlevélbe való beléptetési pecsét helyett beléptetési külön lapot kapunk, amelyet kiutazáskor fel kell mutatni. Előfordulhat, hogy továbbra is pecséttel regisztrálják az útlevélbe a belépést. Az útlevelében található arab vagy más muszlim országok pecsétjei időnként akadályt jelentenek az Izraelbe történő belépésnél, érdemes ilyen esetben új útlevelet csináltatni. A jordániai vízumot az ár tartalmazza. Fakultatív programok vásárlására előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az út indításához minimum csoportlétszám (30 fő) szükséges! Határon fizetendő kötelező díj: 52 USD/fő.

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900 Ft / fő

Repülőtéri illeték
59.990 Ft / fő

Egyágyas szoba felár
79.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Határon fizetendő kötelező díj
52 USD/fő

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
4.560 Ft / fő

Útlemondási biztosítás
11.000 Ft / fő

Vacsoracsomag
32.990 Ft / fő

Fakultatív program lehetőségek

49.990 Ft / fő
Hajózás, Petra, Jeruzsálem óváros, Jeruzsálem új arca és Betlehem.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Kiválasztom
Indulás      2021-10-13
Budapest
Érkezés      2021-10-20
Budapest
339.990 Ft /fő
+ illeték: 59.990 Ft / fő
Foglalási díj:
2.900,- Ft / fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!