Előfoglalási kedvezmény!

#körutazás
Rádzsasztán-körutazás

India
Már 749.990 Ft-tól teljes ár

+36 1 8812 683
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

INDIA Rádzsasztán-körutazás

Indiai körutazásunk középpontjában Rádzsasztán tartomány kincsei állnak. A vörös és rózsaszín homokkő paloták, hegyek, az elképesztő nyüzsgés, a riksák, a gazdag történelem, ezernyi szín miatt örökre szívünkbe zárjuk ezt a hatalmas országot, ahol az életre kelt varázslat végigkísér minket a körutazáson.

14 nap / 12 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza Feladott poggyász, kézipoggyász   Transzferek   Szállás 4* hotelekben   Reggeli  Magyar nyelvű idegenvezetés   Kirándulások: Új-Delhi, Mandawa, Bikaner, Jodhpur, Udaipur, Dzsaipur, Agra, Ó-Delhi, stb

Bőséges programkínálat

1. nap
UTAZÁS INDIÁBA

Repülés Budapestről, átszállással. Foglaláskor érdemes kérni a Belépők és fakultatív programcsomagot, mivel ez a tartalmazza az alap programok belépőit, + dzsip szafari, hajózás a Pichola tavon, elefántháton az Amber-erődnél, riksázás fakultatív programokat.

2. nap
ÉRKEZÉS INDIÁBA, ÚJ-DELHI

Megérkezés Delhibe. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Transzfer a hotelbe. (A szobák elfoglalása 14 órától lehetséges). Delhi a világ egyik legizgalmasabb metropolisza, az egyik legrégebben lakott település a világon, és fővárosa a világ egyik legnagyobb demokratikus országának. A 18,9 milliós Delhi a modern India esszenciája: az régi és új bámulatos kontrasztjával, az ősi műemlékek, a letűnt idők bűbáját őrző kincsek mellett megfér a modern élet minden vívmánya. Új-Delhi városnézésre indulunk. Humayun császár vörös homokkőből épült mauzóleuma az indiai mogul építészet egyik gyöngyszeme. A 73 méter magas Kutub Minar, a világ legmagasabb minaretje, építése 1193-ban kezdődött. Körülbelül 1600 éves a Vasoszlop, mely kora ellenére ellenáll a rozsdásodásnak. Amennyiben időnk engedi, felkeressük a Connaught Place-t, az 1931-ben épült üzleti központot. Itt számos boltot, éttermet találunk, koloniál stílusban, oszlopcsarnokkal, Szállás Delhi környékén.

3. nap
DELHI-MADAWA

Kijelentkezés a hotelből. Mandala a következő állomásunk (kb. 280 km/6 óra). Bejelentkezés a szállodába. Délután városnézés következik. Mandawa alapítása a 18. század közepére tehető, és nevezetes háveli épületeiról, azaz udvaros villáiról, melyek történelmi jelentőségűek. A legismertebbek közé tartozik a Binsidhar Chokhani, Newatia, és Gulab Rai Ladia Haveli. Binsidhar Newatia Haveli érdekes festményekkel is büszkélkedhet. Gulab Rai Ladia Haveli-ben erotikus találhatóak lelhetőek fel (legtöbbjük el van takarva). Szállás Mandawa környékén.

4. nap
MANDAWA-BIKANER

Kijelentkezés a hotelből. Utazás Bikanerbe.. (Kb. 195 km/5 óra). Bejelentkezés a szállodába. Bikanert 1488-ban alapította Rao Bikaji, a jodhpuri király fia Rádzsasztán északi részén. Mesés paloták, szentélyek, erődök fogadják itt a látogatókat. Az impozáns Junagarh erődöt Raja Rai Singh építette, és sosem sikerült elfoglalni történelme során. Az erőd-komplexum része 37 festői palota, 7 kilométernyi fal, 2 kapu, és 37 bástya. Kihagyhatatlan élmény az 1984-ben létrehozott tevekutató-farm felfedezése, mely Bikanertől kb. 8 kilométerre található. Ez egy komplexum, ahol istállók is állnak. Lehetőség nyílik tevegelni, vagy tevetejből készült fagyit kóstolni. Szállás: Bikaner környékén.

Utasaink élménybeszámolói


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk


Útlevelének a visszautazástól számítva még 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Külföldi állampolgárok az ország területére történő beutazáshoz szükséges vízumot elektronikus úton vagy India budapesti nagykövetségén keresztül igényelhetnek (személyesen intézett vízum ára kb. 41.000 Ft). Elektronikus vízumigényléssel (e-visa) kapcsolatos részletes tájékoztatás itt érhető el:
https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html
A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges!
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.
Érdemes kérni a Belépők és fakultatív programcsomagot, mivel ez a tartalmazza az alap programok belépőit, + dzsip szafari, hajózás a Pichola tavon, elefántháton az Amber-erődnél, riksázás fakultatív programokat.
A beutazási korlátozásokat eltörölték.
 

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár.
169.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Indiai vízum
Indiai vízum díja (egyénileg fizetendő, és intézendő)

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
79.900 Ft / fő
Napi hotelvacsorák, főzőbemutató vacsorával, búcsúvacsora
Biztosítási csomag
36.900 Ft / fő
BBP: 11.900 Ft + Útlemondási: 25.000 Ft
(Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!)

Fakultatív program lehetőségek

Belépők és fakultatív programcsomag
99.990 Ft / fő
Belépők az alap kirándulásokhoz, dzsip szafari, hajózás a Pichola tavon, elefántháton az Amber-erődnél, riksázás
A helyszínen kiegészítő fakultatív programok foglalhatóak.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!
Kiválasztom
Indulás       2023-04-22
BUD
Érkezés       2023-05-05
bud
749.990 Ft /fő
Előfoglalási kedvezmény január 31-ig!
Kiválasztom
Indulás       2023-09-16
BUD
Érkezés       2023-09-29
BUD
769.990 Ft /fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!