#gyógykezelés
Gyógyüdülés Szlovákiában

Szlovákia
Már 99.990 Ft-tól

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között

Pihentető kényeztetés: teljes ellátás, gyógykezelések

Utazzon egyénileg a tökéletes kikapcsolódást nyújtó gyógyüdülésünkre, ahol teljes ellátás, gyógykezelések, és gondtalan percek várják! A háromcsillagos Hotel Most Slavy a jól ismert fürdővárosban, a Budapesttől mindössze háromórányi útra fekvő nyugat-szlovákiai Trecianske Teplice-ben (Trencsénteplic) fogadja a látogatókat, kellemes, nyugodt környezetben. A városka a gyógyító, kénes termálforrásoknak köszönhetően az egyik legnépszerűbb úti cél Szlovákiában.

7 nap / 6 éjszaka

  • Egyéni utazás

    Egyéni utazás

  • Teljes ellátás

    Teljes ellátás

A program tartalmazza:
Szállás kétágyas szobában 6 éjszakára Reggeli Ebéd (menüválasztásos) Vacsora(menüválasztásos) 12 gyógykezelés 1 orvosi felülvizsgálat a 2. napon, melynek során meghatározásra kerül, hogy milyen gyógykezelésekre van szükség A wellness részlegen található szauna és medence ingyenes használata Ingyenes parkolás Ingyenes WIFI

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás Szlovákiába

Egyéni utazás a Budapesttől mindössze háromórányi útra fekvő, nyugat- szlovákiai Trecianske Teplice-be (Trencsénteplic). Szállás: Hotel Most Slavy 3*** . A szobák elfoglalása 14 órától lehetséges.

2. nap
Gyógyüdülés, és tökéletes kikapcsolódás

A második napon orvosi felmérés zajlik, melynek során a tapasztalt szakembereknek nyilvánvalóvá válik, hogy milyen kezelések szükségesek számunkra. Összesen 12 gyógykezelésben részesülünk. Élvezze a wellness részleg bizonyos részeinek (szauna, medence) díjmentes használatát, a teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora), a környék szépségét! Programunk során megszabadulhat a mindennapi stressztől, testben-lélekben felüdülhet. Használja ki a hotel és a környék nyújtotta lehetőséget!

7. nap
Hazautazás

A reggelit követően hazaindulás (a szobákat 11 óráig kell elhagyni). Teljesen feltöltődve, kipihenten búcsúzunk el Szlovákiától.


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Az utazáshoz min. az utazás utolsó napjáig érvényes útlevél, vagy személyi igazolvány szükséges.

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900 Ft / fő

Egyágyas szoba felár
14.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Helyi adó
helyi adó: 1,40 € /fő/éj – a helyszínen fizetendő

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
4.200 Ft / fő

Útlemondási biztosítás
6.600 Ft / fő

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Kiválasztom
Indulás      2020-12-06
Érkezés      2020-12-12
104.990 Ft /fő
Foglalási díj:
2.900,- Ft / fő
Kiválasztom
Indulás      2020-12-13
Érkezés      2020-12-19
99.990 Ft /fő
Foglalási díj:
2.900,- Ft / fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!