BLACK FRIDAY nov. 26-28.

#városlátogatás
VÁROSLÁTOGATÁS

Dubai, Egyesült Arab Emirátusok
Már 229.990 Ft-tól teljes ár

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Kalandozzon és pihenjen velünk!

Kinek ajánljuk programunkat? Aki élvezi a könnyed városlátogatást, kellemes pihenési lehetőséggel körítve. Csoportos útként idegenvezetőnk rendelkezésre áll, az ár pedig két kirándulást tartalmaz. A fennmaradó időben csak Önön múlik, hogy választ¬-e fakultatív programjainkból, vagy kedvére fedezi fel a sok hihetetlen kalandot, amit a varázslatos Dubai rejt. Ez programunk rövidebb verziója, de a rendelkezésre álló időben hatékonyan tudja kombinálni a relaxációt és az ismerkedést a nevezetességekkel.

7 nap / 6 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Foglalási díj Repülőjegy oda-vissza Repülőtéri illeték Feladott poggyász, kézipoggyász Transzferek Minőségi, 3+*-os szálloda Reggeli Magyar nyelvű idegenvezetés Kiránulások: Trandicionális Dubai és Abu Dhabi kirándulás

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Dubaiba

Utazás a budapesti Liszt Ferenc reptérről Dubaiba, az Egyesült Arab Emírségekbe. A repülő a tervezett menetrend szerint a délutáni órákban indul, így minden utas a repülőn fogyaszthatja el a vacsorát, ami a fedélzeti ellátás keretén belül ingyenes. Idegenvezetőnk fogadja Önt, transzfer a hotelbe.
Szállás 6 éjszakára: Hampton by Hilton 3*.

2. nap
Régi Dubai, majd SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV SIVATAGI SZAFARI

A város elképesztő keveréke a réginek és az újnak: sivatag és felhőkarcolók, beduin hagyományok és modern bevásárlóközpontok, mecsetek és innovatív megoldások jellemzik. A mai napon időutazást teszünk Dubai múltjába. A Bastakia történelmi negyedben megpillanthatjuk a régi, jellegzetes széltornyos házakat, melyeket a kereskedők építettek. Az Al Fahidi erőd ad otthont a Dubai Múzeumnak, ahol képet kaphatunk a letűnt időkről. Benyomásainkat tovább színesíti a fából készült, tradicionális hajóval, az abrával tett utazás. Vegyen részt délutántól FAKULTATÍV programunkon mely igazi kalandra csábít. A titokzatos sivatag napfényben szikrázó arany homokdűnéi, finom rózsaszínben játszó naplementéje, majd a csillagokkal ékesített égbolt megigéz mindenkit, akik bebocsájtást kérnek erre a vidékre. Terepjáró autóval hódítjuk meg Arábia sivatagát. A beduin táborban a törzsi hagyományok várnak minket. Az estét büfévacsora koronázza meg. A fülbemászó dallamok, a hastáncbemutató segítségével igazi, varázslatos-mesés arab estében lesz részünk.

3. nap
SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV PROGRAM:Modern Dubai Burj Khalifa belépővel

SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV PROGRAM: Töltse kedvére az időt, pihenjen, töltődjön fel, vagy válassza fakultatív programunkat, ismerje meg Dubai arcának modern vonásait! A Dubai Marina városrész tárul elénk, mely három kilométer hosszan simul bele a Perzsa-öböl partvonalába. Megörökíthetjük Dubai egyik jelképét, a tenger öleléséből kiemelkedő Burj Al Arab hotelt, melynek jellegzetes, vitorlást formázó sziluettje jól ismert az egész világon. A fatörzset és pálmaleveleket formáló szigeten, a Jumeirah Pálmán elegáns hotelek sorakoznak, és az itt megbújó luxusvillák nem egy esetben hírességek otthonai. Itt található a legendás Atlantis, the Palm hotel. A 828 méter magasra törő Burj Khalifa felhőkarcoló Dubai egyik jelképe. Mellette található a Dubai Mall, a világ legnagyobb bevásárlóközpontja. Szabadidő, vásárlási lehetőség. A Burj Khalifa 124. emeleti kilátóközpontjából elénk táruló látvány örök emléket ígér.

4. nap
Szabadidő vagy helyszínen foglalható fakultatív: DUBAI EXPO

Szabadidő vagy helyszínen foglalható fakultatív (2022.márciusáig): A világon az egyik legizgalmasabb rendezvény jelenleg a Dubai EXPO 2020, az első világkiállítás, melyet arab országban rendeznek. Ez a globális, hatalmas léptékű, mega-esemény látogatók milliót vonzza, akiknek a kiemelkedően magas, és elképesztő technikai háttérrel büszkélkedő, 2021.októberétől 2022. márciusáig át futó esemény életre szóló élmény nyújt. A különféle pavilonok, interaktív kiállítások, kulturális események segítségével több, mint 190 nemzetet, szervezetet is megismerhetünk. Az EXPO fontos témai a mobilitás, fenntarthatóság, és lehetőségek. A gasztronómia szerelmesei is megtalálják itt számításukat: helyi kedvencek, elismert séfek, klasszikus konyha, street food, és minden, amit el sem bírunk képzelni.

Kiemelt partnereink

Utasaink élménybeszámolói


Kiss-Tormás Pál

Gratulálok dubai programjukhoz! Kissé félve foglaltunk az Önök, számomra eddig ismeretlen irodájánál, de az utunk kiválóan sikerült. A repülés az Emirates légitársasággal, a szállodák színvonala, a programok, az idegenvezető hölgy munkája és kedvessége - mindennel elégedettek voltunk.


Kuzma Rita

Részt vettem a "Fényűző Dubai gazdagon" programjukon. Egy olyan kivételes és hihetetlenül jó idegenvezetővel sikerült mindezt átélnem, aki nagyon ritka. Gellért Mariann. A legjobb idegenvezető, akivel valaha találkoztam. Kedves, közvetlen, jó szervező, odafigyel az emberekre. Lehet kérni tőle, lehet vele beszélgetni. Nagyon jó volt az út és ez nagyrészt neki köszönhető. Köszönöm.

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

 
Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!
 
Fakultatív program vásárlása előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk!
 
A felkínált programok változhatnak a helyi előírásoknak megfelelően. Az egyes időpontok indulásához min. csoportlétszám (20 fő) szükséges.
 
Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy 2022. április 2-május 1-ig az országban Ramadan ünnep van.
 
Beutazási feltételek: Az utazáshoz az utasoknak 72 óránál nem régebbi, negatív COVID–19 PCR tesztigazolással kell rendelkezniük. Az igazolásnak PCR tesztről kell szólnia. (12 éves kor felett kell teszt!) Az utasfelvételhez az utasoknak magukkal kell vinniük egy angol vagy arab nyelvű, hivatalos igazolást nyomtatott formában – az SMS t és a digitális formában elérhető igazolásokat nem fogadják el. Fontos! Kérjük utasainkat, hogy időben jelentkezzenek be a PCR tesztre! A belépés feltétele a COVID 19 DXB Smart applikáció letöltése telefonunkra (letölthető google play vagy apple store-ból). Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ae.gov.dha.covid19&hl=hu&gl=US Apple Store: https://apps.apple.com/ae/app/covid19-dxb-smart-app/id1504818399 A szálláshelyre vonatkozó, és egyéb információkat az úti okmányokkal együtt küldjük majd. Leszállás után Dubai-ban még egy tesztet végeznek, ennek költségét a Dubai állam állja. Az eredmény megérkezik másnap délig, ezalatt a szolgáltatásokat lehet használni a hotelben. A belépéshez szükséges teendők (PCR teszt meglévő, applikáció letöltése) mindenkinek egyéni felelőssége, ezek egyénileg intézendőek, ezért irodánk felelősséget nem vállal! Hazautazás: Védettségi igazolvánnyal szabad a beutazás! Ennek hiányában, 10 nap karantén, melyet 2 darab minimum 48 óra elteltével elvégzett negatív eredményű PCR teszttel lehet kiváltani.
 

Amit az ár nem tartalmaz

Idegenforgalmi adó
A helyszínen fizetendő: kb. 20 dirham/szoba/éj
Egyágyas szoba felár
49.990 Ft / fő
Májustól szeptemberig: 49.990 Ft
Októbertől áprilisig: 59.990 Ft
Külön szoba igénylése, ill. egyedül utazó ügyfelek esetén.

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
44.990 Ft / fő
3 hotel vacsora
Hajós vacsora
24.990 Ft / fő

Baleset és poggyászbiztosítás
3.990 Ft / fő

Útlemondási biztosítás
7.200 Ft / fő

Fakultatív program lehetőségek

59.990 Ft / fő
• Modern Dubai, Burj Khalifa belépővel
Töltse kedvére az időt, pihenjen, töltődjön fel, vagy válassza fakultatív programunkat, ismerje meg Dubai arcának modern vonásait! A Madinat Jumeira piacon luxuscikkek, szuvenírek közül válogathatunk, és éttermek, kávézók, bárok sorakoznak itt. Megörökíthetjük Dubai egyik jelképét, a tenger öleléséből kiemelkedő Burj Al Arab hotelt, melynek jellegzetes, vitorlást formázó sziluettje jól ismert az egész világon. A Dubai Marina városrész tárul elénk, mely három kilométer hosszan simul bele a Perzsa-öböl partvonalába. A fatörzset és pálmaleveleket formáló szigeten, a Jumeirah Pálmán elegáns hotelek sorakoznak, és az itt megbújó luxusvillák nem egy esetben hírességek otthonai. A 828 méter magasra törő Burj Khalifa felhőkarcoló Dubai egyik jelképe. Mellette található a Dubai Mall, a világ legnagyobb bevásárlóközpontja. A Burj Khalifa 124. emeleti kilátóközpontjából elénk táruló látvány örök emléket ígér.

• Sivatagi szafari vacsorával
A titokzatos sivatag napfényben szikrázó arany homokdűnéi, finom rózsaszínben játszó naplementéje, majd a csillagokkal ékesített égbolt megigéz mindenkit, akik bebocsájtást kérnek erre a vidékre. Terepjáró autóvalhódítjuk meg Arábia sivatagát. A beduin táborban a törzsi hagyományok várnak minket. Az estét büfévacsora koronázza meg. A fülbemászó dallamok, a hastáncbemutató segítségével igazi, varázslatos-mesés arab estében lesz részünk.

• Sharjah & Ajman
A hagyományos építészet jegyében korallkőből épült házak, a színpompás bazárok, a lebilincselő múzeumok különleges hangulatúvá teszik az Emírségek kulturális fővárosaként ismert Sharjah-t. A hét emírség közül Ajman a legkisebb. Itt kis panorámabuszos-városnézés vár ránk.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 98-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Indulás      2021-12-06
Budapest
Érkezés      2021-12-12
Budapest
299.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-01-17
Érkezés      2022-01-23
309.990 Ft /fő
BLACK FRIDAY nov. 26-28.
Kiválasztom
Indulás      2022-02-07
Érkezés      2022-02-13
309.990 Ft /fő
BLACK FRIDAY nov. 26-28.
Kiválasztom
Indulás      2022-02-28
Érkezés      2022-03-06
299.990 Ft /fő
BLACK FRIDAY nov. 26-28.
Kiválasztom
Indulás      2022-03-21
Érkezés      2022-03-27
289.990 Ft /fő
BLACK FRIDAY nov. 26-28.
Kiválasztom
Indulás      2022-04-11
Érkezés      2022-04-17
299.990 Ft /fő
BLACK FRIDAY nov. 26-28.
Kiválasztom
Indulás      2022-05-02
Érkezés      2022-05-08
259.990 Ft /fő
BLACK FRIDAY nov. 26-28.
Kiválasztom
Indulás      2022-05-23
Érkezés      2022-05-29
249.990 Ft /fő
BLACK FRIDAY nov. 26-28.
Kiválasztom
Indulás      2022-06-13
Érkezés      2022-06-19
229.990 Ft /fő
BLACK FRIDAY nov. 26-28.

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!