#körutazás
A csodás Florida és New Orleans

Amerikai Egyesült Államok
Már 499.990 Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között

Körutazás az amerikai dél szívében

Florida vibráló nyüzsgése, gyönyörű, napcsókolta tengerpartjai, az Everglades mocsár vadregényes szépsége, az amerikai Dél titkokkal, történelemmel, kultúrával, jazz muzsikával átitatott, letűnt idők báját idéző városai egy életre szóló körutazás ígéretét rejtik, melyet nem szabad kihagynia annak, aki az USA kevésbé ismert vonásait szeretné megismerni

12 nap / 10 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást Feladott poggyászt, kézipoggyászt Transzfereket Szállást középkategóriájú szálláshelyekben Reggelit Magyar nyelvű idegenvezetést Számos kirándulást program alapján

Bőséges programkínálat

1. nap
Érkezés Miami-ba

Utazás Budapestről átszállással Miamiba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú szálláshelyen Miami környékén egy éjszakára.

2. nap
Miami – Everglades Nemzeti Park– Fort Myers

A vadregényes Everglades Nemzeti Parkba visz utunk. A szubtrópusi park növényvilága nagyban hasonló a Karib-térségéhez. Az édesvízi mocsár környékén több, mint háromszáz fajta madár, és számos más állat (például aligátorok) élvezhetik védett életüket. Jellegzetes szárnyashajó segítségével Miccosukee felé tartunk, ahol belepillanthatunk az indián falu életébe. Majd a Mexikói öböl partján Fort Myers vár ránk. Szállás: Fort Myers környékén.

3. nap
Fort Myers – Tallahassee

Fort Myers-ben, Florida állam egyik népszerű turisztikai központjában városnézés következik. Sarasota festői városa Florida délnyugati részén pezsgő kulturális élete és természeti szépségei miatt kedvelt desztináció. Tallahassee Florida állam fővárosa. Szállás: Tallahassee környékén.

4. nap
Tallahassee – Pensacola – Mobile

Tallahassee látványosságaival ismerkedünk. Pensacola városa a legnyugatibb Floridában. Nem véletlenül birtokolja a világ legfehérebb tengerpartja és a Smaragdzöld Part címeket: hosszú, hófehér homokos strandjai, zöldeskék izzású víztükre is vonzza az ide látogatókat. Lesz időnk sétálni a parton. Délután Mobile felé tartunk (Alabama állam). Szállás: Mobile környékén.


Szusina Valéria

2016. szeptemberében vettünk részt a Premio USA-Kanada körutazásán. Utastársaink közül többen jártak már az Egyesült Államok különböző részein korábban, de Kanadában még senki. Így mindannyiunknak nagy élményt jelentett, hogy egy út során két ország nagyvárosait ismerhettük meg. Idegenvezetőnk kincset ért, mindenről rengeteget mesélt, és megtalálta mindenkivel a közös hangot. Nagyon sokat láttunk, és nagy távolságokat tettünk meg, de nem éreztük a fáradtságot. A tizenöt napos program végén az egyik társunk megkérdezte: Máris haza kell menni? A PremioTravel új, Florida-New Orleans utazása is nagyon ígéretesnek tűnik.

Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására előzetesen, vagy a helyszínen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk!

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900 Ft / fő

Repülőtéri illeték
178.000 Ft / fő

Egyágyas szoba felár
189.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
8.880 Ft / fő

Útlemondási biztosítás
11.900 Ft / fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
79.990 Ft / fő
• Jazz-zenés hajós vacsora
• Kennedy Űrközpont
• félnapos Miami városnézés
• Millionaires Row-hajózás

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Kiválasztom
Indulás      2021-05-07
Budapest
Érkezés      2021-05-18
Budapest
499.990 Ft /fő
+ illeték: 158.000 Ft / fő
Foglalási díj:
2.900,- Ft / fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!