#csillagtura
A napfény és a szerelem szigete

Ciprus
Már 199.990 Ft-tól teljes ár

+36 1 8812 683
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Csillagtúra a napfény és a szerelem szigetén

Ciprus a napfény, a szerelem szigete, a Földközi-tenger egyik ékessége. A mitológiai háttér, a történelmi emlékek, a jó közbiztonság, az álomszép természeti környezet teszik ideális úti céllá. Hagyja itt a hideg, szürke, téli napokat, és tartson velünk az aranyló mediterrán napsütésbe, élvezze a kellemes időjárást!

5 nap / 4 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza, Ryanair v hasonló légitársasággal Repülőtéri illeték Feladott poggyász, kézipoggyász Transzferek Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Reggeli Kultúra és hagyományok-kirándulás Magyar nyelvű idegenvezetés

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás Ciprusra

Repülés Budapestről Ciprusra. A helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk üdvözli Önt és elkíséri a szállodába. Szállás: Hotel Paphos Gardens Holiday Resort vagy hasonló.

2. nap
Kultúra és hagyományok-kirándulás

A félnapos kirándulás keretében Paphos szépségeivel ismerkedünk. Paphos városát Kr. e. 1400-ban alapították. A legenda szerint itt született Aphrodité. Képet kaphatunk arról, hogy készülnek a híres fazekas remekművek, melyről a régió híres, illetve az ínycsiklandó ciprusi édesség, a lokum. Meglátogatjuk a sziget legjelentősebb templomai közé tartozó Agia Paraskevit, mely a 9. századból származik, és a Panagia Chrysopolitissa templomot, Szent Pál oszlopával. A séta végén lehetőség lesz megcsodálni a kikötőt, és a várat.

3. nap
Nicosia - Egész napos – Kultúra-és vacsoracsomag része

Azoknak, akik kérték Kultúra-és vacsoracsomagunkat: Nicosia-kirándulás. Nicosia a világ utolsó, jelenleg is kettéosztott fővárosa: egyik része görög, másik török fennhatóság alá tartozik. A város két részét az ún. Zöld Vonal választja el. Nicosia kozmopolita, nyüzsgő, pezsgő vonásaival, gazdag történelmi, kulturális hátterével bűvöli el a látogatókat. Az óvárost impozáns velencei falak ölelik körbe, és számos múzeum, vallási és történelmi nevezetesség volt itt szemtanúja a mediterrán sziget évszázadainak. Felkeressük Nemzeti Múzeumot. Meglátogatjuk az óvárost (Laiki Geitonia), melynek falait a velenceiek építették a 16. században. Sétálunk a híres Ledra utcán, ahol az átkelőhely található. A nap folyamán szabadidő keretében lesz alkalmunk szuvenírek vásárlására, kávézásra. (A török területeket nem érinti a program).

4. nap
A Tródosz-hegység varázsa – egész napos – Kultúra-és vacsoracsomag része

Azoknak, akik kérték Kultúra-és vacsoracsomagunkat: A Tródosz-hegység varázsa. Ezen a kiránduláson Ciprus zöld szíve felé indulunk. Minél magasabbra visz fel utunk, annál frissebbé válik a fenyőillatú levegő. A Tródosz-hegység felé megállunk egy kávészünet erejéig Moni-ban. Következő állomásunk a 11. században alapított Kykkos kolostor, mely 1318 méter magasan található, egy hegycsúcson, és Ciprus egyik legjelentősebb kolostoraként tartják számon. Lukács apostol ikonja, és a bámulatos freskók díszítik falait. A Marathassa-völgy egyik kis falucskájában ebédszünetet tartunk. Délután Omodos felé tartunk, mely Ciprus egyik legszebb borfaluja. Igazi felüdülést jelent ráfeledkezni a békés, festői vidéki tájra, és bóklászni a szűk utcácskákon. A Timios Stavros templom a környék egyik kiemelkedő nevezetessége.

Utasaink élménybeszámolói


Dr. Kishonti László

Immár negyedik alkalommal választottam a Premio Travel ajánlatát. Korábban bejártam velük a Lykia - partvidék csodás történelmi emlékeit, majd a következő évben felfedezhettem Kappadókia mesebeli vidékét. Idén kipróbáltam a ciprusi körutazást. Aki szerette a törökországi körutazásokat, -de bárkinek- tudom ajánlani a ciprusi körutazást. Október 29-től nov. 5-ig voltunk a szigeten. Szikrázó napfény, egy kis szél, törökös hangulat, de azért más, ez Ciprus. Kedves emberek, gyönyörű tájak, és nem utolsó sorban minden utamon felkészült idegenvezetők, szóval, ha nem akarnak csalódni, akkor meleg szívvel ajánlom a Premio Travel útjait, nem utolsó sorban a ciprusi körutazást."


V. Balázs és Kata

Régóta szerettünk volna a feleségemmel eljutni Ciprusra. Ezt most végre teljesült. Annak külön örülünk, hogy miután a neten jó pár ajánlatba belefutottunk, végül a Premioé mellett döntöttünk. Tökéletes szervezés, megfelelő hotelek, érdekes kirándulások, az egy hét alatt gördülékenyen ment minden.

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk


Az utazáshoz olyan útlevél, vagy személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes. Min csoportlétszám: 20 fő. A kirándulások sorrendje változhat! Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben. Június 1-től a beutazásra vonatkozó koronavírus járvánnyal összefüggő korlátozásokat feloldották.

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
59.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén

Amiket ajánlunk Önnek

Kultúra-és vacsoracsomag
49.990 Ft / fő
Nicosia -kirándulás, A Tródosz-hegység varázsa-kirándulás, vacsorák

Biztosítási csomag
9.650 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás .(3520+6100) A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!