#körutazás
LUXUSPIHENÉS - Beskonak és a Szent Pál híd

Törökország
Már 99.990 Ft-tól teljes ár

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Beskonak és a Szent Pál híd - körutazás

Látnivalók és fantasztikus tájak sokaságát ismerheti meg. Ne hagyja ki a lehetőséget a kiváló árú nyaralásra. A textil, ékszer, szőnyeg és bőráru választéka óriási. Egy igazi csúcsszállodát választottunk Önnek a Hotel Meryannal, amely Alanya tengerpartján található. Élvezze a szálloda fényűző hangulatát, és hagyja magát kényeztetni!

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Nincs ellátás

    Nincs ellátás

A program tartalmazza:
Foglalási díj Repülőjegy oda-vissza Repülőtéri illeték Feladott poggyász, kézipoggyász Transzferek Minőségi 4* és 5* szállodák Programok az utazás során: Beskonak és Szent Pál híd, Antalya-Kibyra, Laodikeia-Gyapotvár Magyar nyelvű csoportkísérő

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Budapestről Antalyaba

Utazás repülővel Budapestről Antalyaba. A helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk üdvözli Önt és elkíséri a szállodába, ahol üdvözlő koktél vár utasainkra. Szállás Antalya környékén 2 éjszakára Hotel Meryan***** vagy hasonló.

2. nap
Beskonak és a Szent Pál híd

Reggeli után fél napos kirándulásra hívjuk Önöket. Beskonak településen részesei lehetünk egy kellemes városnézésnek, aminek a végén megcsodálhatjuk a Szent Pál hidat. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
Antalya – Kibyra – Pamukkale

Reggeli után lehetőségünk nyílik ellátogatni Törökország egyik leglátványosabb ékszerüzletébe, ahol lehetőséget biztosítunk ékszerek vásárlására és betekintést nyerhetnek a csodálatos remekművek készítésébe is. Ezt követően ellátogatunk Kibyra ősi görög városába, ami egyben egy jelentős régészeti lelőhely is. Tovább utazunk Pamukkaleba, ahol alkalmuk nyílik fürdésre a hotel híres termálvizében. Szállás Pamukkaleban vagy a környéken 2 éjszakára.

4. nap
Laodikeia – Gyapotvár

Elhaladunk a Honaz-hegység mellett, majd felkeresünk Tavas közelében egy szőnyegkészítő műhelyt. Itt tanúi lehetünk annak, hogy hogyan is készülnek a világhírű török szőnyegek. Megismerhetjük a készítésük különböző lépéseit, a nyersanyag – a selyem, pamut és gyapjú – termelésétől kezdve egészen a késztermékig). Továbbhaladunk Laodikeia felé. Az egykori virágzó város fontos kereskedelmi útvonalak találkozásánál feküdt. Hírnevét gyapjútermesztésének és az itt folytatott kereskedelmi és orvosi tevékenységének is köszönhette. A települést megemlíti a Jelenések könyvében Szent János is. Visszatérés a hotelbe.
Fakultatív program (helyszínen foglalható): Hierapolisz és a híres mészkőteraszok. A Római Birodalom idejében fontos jelentőséggel bírt Hierapolis városa, aminek romjai még ma is jól láthatóak a mészkőteraszok felső oldalán. Itt látható az időszámításunk előtti 3. századból származó Apolló templom is és érdemes egy pillantást vetni a római színházra is, ami pazar látványával teljesen lenyűgözi az odalátogató turistákat.

Kiemelt partnereink

Utasaink élménybeszámolói


B. Erzsike
Kappadókia mesés vidéke

„Lányommal régóta terveztünk egy igazi anya-lánya programot, és Törökország remek úti célnak ígérkezett. Csodás hetet töltöttünk Kappadókia mesevidékén, ahol csak kapkodtuk a fejünket a sok szépség láttán. A kiváló hotelekben nem győztünk válogatni a végtelen hosszúságú büféasztalok kínálatából. Azóta gyakran nézegetjük az itt készült fotókat, és visszavágyunk!”


Dr. Kishonti László
Tökéletes körutazások

Korábban bejártam a PremioTravellel a Lykia - partvidék csodás történelmi emlékeit, majd a következő évben felfedezhettem Kappadókia mesebeli vidékét, hőlégballonnal láthattam a fantasztikus holdbéli tájat, Göreme tündérkéményeit, bejártam Törökország egyik legszebb völgyét, az Ihlara -völgyet. Ajánlom szívből mindenkinek!


Dr. Kishonti László

Több alkalommal is utaztam már a PremioTravellel. A Lykia-körutazás előtt kicsit tartottam a mindennapmásuttleszünk- programtól, de belevágtam. Csodálatos tájak, történelmi emlékek, kiváló szállodák, a legjobb idegenvezető. Felejthetetlen élményekkel gazdagabban jöttem haza. Minden a prospektusban ígértek szerint történt. Mindenkinek ajánlom a PremioTravel útjait.”


Somogyi Róbert

Már jártam Antalyában korábban, de akkor nem láttam az országból igazán semmit. Nekem személy szerint csoda volt, hogy ilyen formában, ilyen részletesen is megismerhettem Törökországot: a mindenre kiterjedő ismertetők, a csodás látvány, a tenger, az ókori épületek, az érdekes szokások mind-mind nagyon-nagyon tetszettek! Remélem, egyszer még eljutok oda!


Piczil Fruzsina és édesanyja

A Lykia-körutazáson imádtuk Szilvit, az idegenvezetőnket, ő egy tündér! Szilvi, mivel Törökországba ment férjhez, évek óta kint él, és neki köszönhetően az igazi kinti életről is mindent megtudhattunk, nemcsak a felkeresett helyekről. Egy élmény volt ez a hét!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
A Hotel Meryan Alara Turizm Merkeziben található, közvetlenül a tengerparton. A városközpontot számos üzlettel kb. 3 km-re találjuk. Antalya repülőtere körülbelül 85 kilométerre van. Az ötcsillagos szálloda összesen 365 szobával rendelkezik. A tökéletes kikapcsolódást kinti- és benti medence, csúszdák, spa- és wellness részleg is elősegíti. Számos étterem és bár áll a vendégek rendelkezésére. A hotelhez egy színpad is tartozik. www.meryan.com
 

Fontos információk

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig! Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség, helyi szolgáltatók szervezésében. 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk! Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. csoportlétszám szükséges.
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. 
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
39.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén

Amiket ajánlunk Önnek

Félpanziós csomag (7 reggeli és 7 vacsora)
39.990 Ft / fő

Kombinált biztosítási csomag
7.460 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

○ Pamukkale (ebéd nélkül) 30,00 € /fő
○ Alanya (ebéddel) 45,00 €
○ Side – Manavgat (ebéddel) 55,00 €
○ Sema (dervis tánc) 20,00 €
○ 4 x reggeli 50,00 € (ha nem kérte a FP csomagot)
○ 1 x reggeli 15,00 € (ha nem kérte a FP csomagot)
○ Hőlégballonozás Pamukkale 100,00 € (változhat, az időjárás függvénye)

Min. létszám szükséges a programok megrendezéséhez. Ez egy tervezet, pontos információ a helyszínen kapható.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 98-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Kiválasztom
Indulás      2022-03-05
Érkezés      2022-03-12
99.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-03-12
Érkezés      2022-03-19
104.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-03-19
Érkezés      2022-03-26
109.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-03-26
Érkezés      2022-04-02
109.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-04-02
Érkezés      2022-04-09
114.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-04-09
Érkezés      2022-04-16
119.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-04-16
Érkezés      2022-04-23
119.990 Ft /fő
Kiválasztom
Indulás      2022-04-23
Érkezés      2022-04-30
124.990 Ft /fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!