Notice: Undefined offset: 0 in /www/dev/kampany.premiotravel.hu/templates/pages/journey_new.tem on line 667

Notice: Undefined offset: 0 in /www/dev/kampany.premiotravel.hu/templates/pages/journey_new.tem on line 668
Katalónia és Costa Brava - PremioTravel

#csillagtúra
Katalónia és Costa Brava

Spanyolország
Már 249.990 Ft-tól teljes ár

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Csillagtúra Spanyolország északkeleti részén

Csillagtúránk során a gazdag történelem, az építészeti remekművek, Gaudi katalán modernizmusa, az égbe törő katedrálisok, a Costa Brava könnyed fiestahangulata, a tapasok, a sangría íze - mindez együtt alkot majd egy szívünket megérintő, kerek egészet.

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Foglalási díj Repülőjegy oda-vissza Repülőtéri illeték Feladott poggyász, kézipoggyász Transzferek Kirándulóprogramokat: Lloret de Mar, Tossa de Mar, Girona Minőségi szállást 4*-os hotelben Reggeli Magyar nyelvű idegenvezetést

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Budapestről Barcelonába

Repülés Budapestről Barcelonába, Katalónia fővárosába. Transzfer a szállodába - kb. egy órás út, a tengerparti részre (Santa Susanna). Szállás: Hotel Volga **** vagy hasonló.

2. nap
Costa Brava: Lloret és Tossa

Reggeli után Costa Brava félnapos kirándulás vár ránk. Ez a meseszép partszakasz kb. 150 kilométer hosszan húzódik Északkelet-Spanyolországban. A kezdete Barcelonától kb. 60 km-re található. Álomszép sziklás part, mesés öblök, tradíciók, történelem, és fieszta-hangulat határozza meg ezt a vidéket. Lloret de Mar Costa Brava szíve, a legjellegzetesebb, legismertebb Costa Brava-i nyaralóhely. Mediterrán nyüzsgése, bárjai, éttermei, élénk éjszakai élete sok látogatót vonzanak. A kb. 6000 fős lakosságú Tossa de Mar a régió egyik legszebb városkája, békés atmoszférája, óvárosa miatt sokak kedvence. Visszatérés a hotelbe.

3. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Szabadidő vagy a helyszínen/előre megvásárolható FAKULTATÍV program: Montserrat és Penedés borkóstolás. A sziklákkal csipkézett hegyekben, csodaszép környezetben a montserrati bencés apátság békés hangulatával megérinti a látogatók szívét. Kis sétát teszünk a környéken, ahonnan mesés kilátás nyílik az épületegyüttesre. A Fekete Madonna a kolostor egyik fő nevezetessége, de legendás fiúkórusa is, az Escolania, mely a legrégebbi Európában (hétfőtől péntekig, munkanapokon hallható énekük, a bazilika telítettségének függvényében). A penedési az egyik legfontosabb katalán borrégió, Barcelona közelében várja a borozás szerelmeseit világhírű termékeivel. Itt készül a híres cava is (spanyol pezsgő). Felkeresünk egy családi tulajdonban lévő borpincészetet, ahol a helyi borok megkóstolása napunk méltó zárását jelenti. Visszatérés a hotelbe.

4. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

A mai napon szabadidő, vagy FAKULTATÍV programként félnapos kirándulás: Marimurta Botanikus Kert. A Costa Braván, Blanesben található Marimurtra botanikus kert a Földközi-tenger egyik legszebb és leggazdagabb növényvilágú kertje. A meredek sziklák tetején található kertből nemcsak a növények látványában gyönyörködhetünk, a tengerre is fantasztikus panoráma nyílik. Carl Faust, a növények iránt rajongó német üzletember valóra váltotta itt az álmát: szeretett volna az emberiségre valami hasznosat hagyni. Több, mint négyezer egzotikus fajnak ad otthont a létesítmény, melyek a világ minden szögletéből származnak. Miközben a színkavalkádban pompázó növények között sétálunk, a botanikus kert varázsát tovább fokozza, hogy innen lélegzetelállító kilátás nyílik a lent csillogó Földközi-tengerre. Visszatérés a hotelbe

Utasaink élménybeszámolói


Kárpáti Szilvia

A PREMIOTRAVEL szervezésében vettünk részt egy spanyolországi körutazáson, amely életem legcsodálatosabb útja volt! Már Barcelonába érve, csodálatos, segítőkész idegenvezető várt bennünket, aki rendkívül nagy tudással várta a "csapatot". Barna /idegenvezetőnk/ még arról is gondoskodott, hogy a városok közötti idő is jókedvűen teljen, helyi dalokat tanított a kis csoportnak! Nem lehetett olyan dolgot kérdezni tőle, amelyre nem tudott válaszolni! A PremioTravel nagyon sok mindent ígért, AMIT IGÉRT, MINDENT BETARTOTT!!! A szállásaink is /Barcelona, Madrid/ csodálatosak voltak, az ellátás is mindvégig kifogástalan! Nagyszerű programokat állítottak össze és nagyon sok pluszt kaptunk. Amennyiben utazást tervezek majd a jövőben, csak a PremioTravellel tervezek!


D. Melinda

Sokszor utaztam már a Prémio Travellel,és csak ajánlani tudom mindenkinek! Ponos,korrekt,megbízható Iroda,és nagyon jó a szervezésük,az idegenvezetők és a gyönyörű tájak ahová velük együtt eljuthatunk! Köszönöm Premio Travel! :)

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
KIUTAZÁSI SZABÁLYOK: Beutazás: oltással (mindegyik Mo-n használt oltás jó, kivéve Szputnyik, és a 2. oltás után min 14 nappal). A harmadik oltással történő utazásra vonatkozóan érvényes szabályok: amennyiben a beutazó nem engedélyezett vakcinával (pl.: SputnyikV) van beoltva és ezt követően a WHO vagy az EMA által engedélyezett vakcinából kapott emlékeztető, harmadik oltást, akkor az ezekről kiállított igazolás is megfelelő.
2022. február 1. napjától hatályba lépő rendelkezés szerint az igazolást az utolsó dózis beadásától számított 270. napig fogadják el érvényesnek. A 270 nap leteltét követően kiállított igazolásnak az emlékeztető oltás beadását kell igazolnia, amely a beadásának napjától számítva érvényes.
Oltás hiányában (+ ha csak 2. oltást kapott, 270 napnál régebben, vagy csak Szputnyikkal van beoltva): 72 óránál nem régebbi PCR, vagy 24 óránál nem régebbi antigén teszttel (az országba lépéstől visszafelé számítva), vagy igazolás COVID-on átesettségről (180 napnál nem régebbi). 
Csak annak kötelező az  online regisztráció, aki nincs megfelelően beoltva!(ha nincs beoltva, ha csak 2. oltást kapott, 270 napnál régebben, vagy csak Szputnyikkal van beoltva - tehát akinek teszt, vagy átesettségi igazolás kell az utazáshoz). Ez  egyénileg intézendő (ehhez küldünk majd segédletet).

Fontos információk

Az utazáshoz olyan útlevél, vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes. A programváltozás jogát fenntartjuk! A programok sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges!  Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket.  Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. A helyi turisztikai adó a helyszínen fizetendő. 

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
59.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Idegenforgalmi adó
Helyszínen fizetendő: helyi turisztikai adó: kb. 2 EUR/fő/éj.

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
29.990 Ft / fő

Fakultatív programcsomag
54.990 Ft / fő
Marimurta Botanukis Kert - Blanes
Barcelona városlátogatás
Besalú - Rupit - Vic kirándulás
Biztosítási csomag
9.460 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!
Fakultatív program EXTRA
19.990 Ft / fő
Montserrat és Penedes borkóstolás

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!