2023-AS ÁRAK HAMAROSAN!

#körutazás
A Baltikum csodás kincsei

Észt, Lett, Litván
Már 329.990 Ft-tól teljes ár

+36 1 8812 683
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

A Baltikum csodás kincsei

Körutazásunkon a Baltikum titokzatos kincseit fedezhetjük fel. Igazi kuriózumot jelent 3 országot érintő programunk:Észtország, Lettország, Litvánia csodái a magyar utazók előtt még kevéssé ismertek. Északias bájjal megrajzolt városok, múltról mesélő, lenyűgöző építmények, modern,innovatív megoldások, építészeti stílusok kavalkádja,vadregényes tájak, természeti kincsek várják az utazót.

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Foglalási díj Repülőjegy oda-vissza, Ryanair vagy hasonló légitársasággal Reptéri illeték Feladott-és kézipoggyász, check-in Transzferek Minőségi, 3 és 4* szállások Reggeli Magyar nyelvű idegenvezetés Kirándulóprogramok: Riga, Tallinn, Keila Joa, Gutmanis barlang, Vilnius, Jürmala a program szerint.

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Rigába

Utazás Budapestről Rigába, Lettország fővárosába, melynek ezernyi arca fogadja a turistákat: több, mint ötszáz kilométeres, csodaszép partvonal, erdőségek, és a világon a legtöbb art nouveau épület. Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt. Bejelentkezés a hotelbe. Városnézést teszünk Rigában (busszal és gyalogosan). A Balti-tengeri térség legnagyobb városának szecessziós épületei ragadják meg a szépre fogékony látogató tekintetét. Meglátogatjuk a katedrálist is, mely több stílus örökségének őrzője: román, korai gótika, barokk és art nouveau. (Ha a repülő érkezése miatt a rigai városnézés ezen a napon nem lehetséges, akkor a 7. napon kerül rá sor).
Szállás: Bellevue Park Hotel****

2. nap
Riga – Tallinn

Reggeli a hotelben, majd kijelentkezés a szállodából. Elindulunk Rigából Tallinnba. Útközben megtekintjük körülbelül negyvenezer fős, észtországi Pärnu festői városát a Balti-tenger partján. Majd az észt főváros, Tallinn vár ránk. Észtország a Balti-partvidék egyik ékköve, mely 1991-ben nyerte el függetlenségét a Szovjetuniótól. Északias bájú városkák, megkapó természeti kincsek jelentik az ország vonzerejét. Talinn bájos középkori épületei, álmos-rejtett udvarai elbűvölik a látogatót. Buszos és gyalogos városnézés keretében fedezzük fel Tallinnt. Megtekintjük belülről az orosz ortodox Nyevszkij-katedrálist. Bejelentkezés a hotelbe.
Szállás: Go Hotel Shnelli***

3. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Helsinki
Töltse kedvére az időt, vagy egész napos fakultatív program: Helsinki-kirándulás. Tömegközlekedéssel utazunk Finnországba, ahol Helsinki titkainak nyomába eredünk. A legészakibb európai főváros vibráló energiájával, úttörő építészeti megoldásaival mély benyomást tesz ránk. Visszatérés a hotelbe. Szállás: Go Hotel Shnelli***

4. nap
Talinn – Keila Joa – Gutmanis barlang – Sigulda

Kijelentkezés a hotelből, Sigulda felé indulunk. Útközben csodálattal adózhatunk a Keila Joa vízesés szépségének, mely a harmadik legnagyobb zuhatag Észtországban. A Keila-kúria történelme során koronás főket is fogadott. Ezt követően Lettország felé visz utunk. A Gutmanis-barlang a Baltikum legszélesebb és legmagasabb barlangja. Következő úti célunk Sigulda. A lett kisváros Rigától kb. 50 km-re található, a Gauja folyó völgy-szorosában. Délután szabadidő vagy félnapos fakultatív: Turaida kastély. A középkori vár építését 1214-ban kezdték el, és az északi mesekastélyok világát idézi. Szállás: Segevold Hotel Sigulda****

Utasaink élménybeszámolói


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
Beutazási korlátozások: 

Litvánia:
Nincsenek már belépési korlátozások
, nincs regiszráció
 
Észtország:
nincsenek már beutazási korlátozások, online regisztráció már nem kell!
 
Lettország
 nem szükséges oltás, vagy teszt a beutazáshoz, online regisztráció már nem kell!
 
Finnország
A belépéshez 2022.06.30-tól nem szükséges oltási igazolás, vagy teszt.

Fontos információk

Az Észtországba, Lettországba és Litvániába történő beutazáshoz olyan útlevél vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, mely minimum az utazás utolsó napjáig érvényes! Fakultatív programok vásárlására előzetesen vagy a helyszínen (kivéve Helsinki) nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges! Minden szoba kétágyas, ezért egy fős foglalás esetén egyágyas szoba felár megfizetése szükséges. Tehető háromfős foglalás is (három fő egy szobában). 
Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
79.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Helyi adó Vilnius: 1 EUR/fő/éj

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
54.990 Ft / fő

Biztosítási csomag
12.760 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

64.990 Ft / fő
Helsinki – egész napos kirándulás, Turaida kastély, Trakai kastély

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!