#körutazás
Körutazás a Nyugati parton

Amerikai Egyesült Államok
Már 1.179.990 Ft-tól teljes ár

+36 1 8812 683
08:00 - 17:00 között

Az álomvárosok és a vadnyugat


A körutazás fénypontjai egymással vetélkednek a legszebb jelzőért: Los Angeles, a világ szórakoztatóipari fellegvára, az igazi amerikai életérzést sugalló 66-os út, a Grand Canyon a végtelen térrel, Las Vegas csillogó fények ötvözetéből született, semmihez sem fogható világa, a nemzeti parkok sziklaformációkkal és mamutfenyőkkel, és a Golden Gate híd emblematikus kék hullámok felett áttörő, emblematikus vörös pillérei.

14 nap / 12 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegyet oda-vissza illetékkel Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást Feladott poggyászt, kézipoggyászt Foglalási díjat Szállást középkategóriájú hotelekben 12 reggelit Transzfereket Magyar nyelvű idegenvezetést Számos kirándulást program alapján

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés az Egyesült Államokba

Utazás Budapestről Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Los Angeles környékén.

2. nap
Los Angeles – Laughlin

A mai napon körutazásunk egyik fénypontja vár ránk: félnapos városnézés Los Angelesben. Beverly Hills a kifnomult luxus világa, leghíresebb utcája a Rodeo Drive. A Sunset Boulevard és a Hollywood Boulevard filmkockákról ismerős képei láttán átitatódunk a káprázatos csillogással. A Grauman’s kínai színház előtt a mozivászon alakjainak kéz- és lábnyomata tekinthető meg. A sivatag látványába feledkezhetünk bele a nevadai Laughlin felé tartva. Megállunk a Bagdad Café-nál. Szállás: Laughlin környékén.

3. nap
Laughlin – Grand Canyon – Flagstaff

Útnak indulunk Grand Canyon felé, Kingman-en keresztül. Átélhetjük az amerikai életérzést, ahogy a történelmi 66-os úton visz minket buszunk. Az egyik leghíresebb város Seligman. Délután életre szóló élményt ígér a Grand Canyon szépsége. Megörökíthetjük a Colorado folyót és a Painted-sivatagot. Szállás: Flagstaff környékén.

4. nap
Monument Valley – Lake Powell – Kanab/Page

Monument Valley-t ismerhetjük meg. A navaho indián területen fekvő völgy legismertebb részei Mittens és Merrick Butte, melyekre lélegzetelállító kilátás nyílik a park látogatóközpontjából. Ezután következő állomásunk Lake Powell (Powell-tó) melynek víztükre elképesztő kontrasztot alkot a hegyek vöröses árnyalataival. Vegyen részt FAKULTATÍV programon: repülés a Powell-tó felett. Másik FAKULTATÍV: dzsipes kirándulás Monument Valley-ben. Majd a Glen Canyon gátról a tóra vetülő kilátást pillanthatjuk meg. Szállás: Kanab/Page környékén.

Utasaink élménybeszámolói


Dr. Pallya Kata

Ez a körút sok-sok természeti csodába nyújt betekintést. Minden napra jut egy újabb élmény, olyan ez az út, hogy az ember azt hinné, nem lehet már fokozni a sok természeti csodát, aztán másnap kiderül, hogy talán mégis. :) Az utat főleg azoknak ajánlanám, akik szeretik a természet által kialakított képződményeket,de az út azoknak is nagy élményt nyújt majd,akik a városi forgatagot részesítik előnyben,mivel Los Angeles, Las Vegas és San Francisco meglátogatása is a program része. Leginkább a Bryce Canyon volt az, ami lenyűgözött, talán azért is,mert ez a hely nem annyira felkapott, mint a Grand Canyon. Szépsége szinte felülmúlja a közkedvelt Grand Canyont. Ezt a helyet kár lenne kihagyni, épp ezért nagyon jó, hogy az iroda programjában szerepel a Bryce Canyon megtekintése is, mert fantasztikus élményt nyújt a helyszín. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a körutat, pont azért, mert olyan helyek megtekintése is szerepel a programban, ami igazán egyedinek számít.


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
Tervezett menetrend:
Május 2 indulás:
KL1972 BUDAMS 06:35- 08:40
DL143 AMSSEA 10:00-11:20
DL1703 SEALAX 14:09-16:52
KL604 LAXAMS 16:55- 12:10+1
KL1977 AMSBUD 14:25-16:20
 
Szeptember 21 indulás:
KL1972 BUDAMS 06:35- 08:40
KL601 AMSLAX 09:50-11:50
KL602 LAXAMS 13:50- 09:05+1
KL1977 AMSBUD 14:25-16:20
 
Minden időpont helyi időben megadva!

Fontos információk

Beutazási korlátozások megszűntek, oltás nélkül is lehetséges az utazás! A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 21 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy előzetesen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő).

A programváltozás jogát fenntartjuk! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
299.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén

Amiket ajánlunk Önnek

Biztosítási csomag
48.250 Ft / fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
119.990 Ft / fő


• "Las Vegas by Night"
A háromórás városnézés során feltérképezzük a Bűn Városát: a híres Welcome to Fabulous Las Vegas táblától a belvárosi részig – és közöttük mindent a világhírű Las Vegas Strip-en. A legfontosabb nevezetességek közé tartozik a Vegas Vick neon cowboy, a Golden Nugget Casino Hotel, a Cosmopolitan, a Mirage, a Bellagio szökőkutak, a házasságkötő kápolnák, az MGM Grand oroszlánja, a Szabadság-szobor mása, az Aria Resort és Kaszinó.
• Valley of Fire-kirándulás (félnapos)
A vadregényes szépségű Valley of Fire State Park Nevada legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkja. Nevének magyar jelentése, a Tűz Völgye rendkívül találó, mivel vörös színű szikla-alakzatai még megkapóbb látványt nyújtanak, ahogy a napsugarak úgy csillannak meg rajtuk, mintha tűzbe borulnának. Ez hely egykor az ősi anasazi indiánok spirituális központja volt.
• Alcatraz
A körülbelül 2 és fél órás program során utazzunk vissza az időben, és ismerkedjünk meg a legendás szigettel, mely polgárháborús erőd, katonai börtön, és az egyik legfontosabb szövetségi fegyház is volt.
• San Francisco by night
Fedezze fel e gyönyörű város fényeit és titkait 3 órás panoráma-városnézés során! A program során lehetőség nyílik sétát is tenni.
• San Diego
Az egész napos program során megismerkedhetünk Amerika egyik legszebb városával: óvárosi rész, belváros,
Gaslamp/Gázlámpa negyed, Balbao park, Coronado sziget, Point Loma.


Repülés a Powell-tó felett
89.990 Ft / fő

Időtartam kb. 30-25 perc. Fenséges kilátás nyílik majd a Powell tóra és a Rainbow Bridge-re (Szivárvány-híd). Ez a fakultatív programcsomagtól függetlenül, külön foglalható opcionális lehetőség.


Dzsipes kirándulás Monument Valley-ben
27.990 Ft / fő
A vadnyugatra és a westernfilmekre jellemző, izgalmas tájat csodálhatjuk meg a dzsipes kirándulás során.
Ez a fakultatív programcsomagtól függetlenül, külön foglalható opcionális lehetőség.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!
Kiválasztom
Indulás       2023-09-21
Érkezés       2023-10-04
1.249.990 Ft /fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!