Előfoglalási kedvezmény!

#körutazás
USA-Kanada

Amerikai Egyesült Államok
Már 1.249.990 Ft-tól teljes ár

+36 1 8812 683
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Az újvilág keleti parti nagyvárosai

Álom-körutazásunkon Önre várnak az Egyesült Államok legizgalmasabb városai: a város, mely sosem alszik, az elképesztő New York, a történelemmel átitatott Boston, Washington, és még sok más. Kanada vadregényes tájaival és kifinomult nagyvárosaival koronázza meg programunkat.

15 nap / 13 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in Repülőtéri illeték Transzferek Szállás minőségi, középkategóriájú hotelekben Reggeli Vacsora a Cabana Sucre-ben Tipikus amish vacsora Kirándulóprogramok: Montreal, Ottawa, Toronto, Amish vidék, Boston, Washington, New York, stb. a program alapján. Magyar nyelvű idegenvezetés

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás Bostonba

Utazás Budapestről átszállással az Egyesült Államokba, Bostonba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Boston környékén.

2. nap
Boston – Montreal

Reggeli után Kanada felé indulunk. New England-i államokon áthaladva
(New Hampshire és Vermont) csodálattal adózhatunk a táj
szépségének. Útközben festői helyeken néhány fotószünetet tartunk.
A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.

3. nap
Montreal – Québec

A mai napon Montreal csodái várnak ránk, városnézés. Montrealt
magunk mögött hagyva délután utazás Québec-be. A nap zárásaként
vacsora a Cabana Sucre-ben. Szállás Québec környékén.

4. nap
Québec

Szabadidő vagy FAKULTATÍV program: az utazás során izgalmas színfoltot jelent a bálnanéző-hajótúra, ahol megpillanthatjuk ezeket a fenséges lényeket. Szállás Québec környékén.

Utasaink élménybeszámolói


Hován István és Nagy Gáborné

A Premio Travel által szervezett amerikai utunk folyamán a tájak szépsége, az emberek kedvessége, vendégszeretete, az ellátás, a szállodák kényelmessége, és a különböző városokban élők szokásai, kultúrája (amisok, indiánok, New York nyüzsgése stb.) és a történelmi, építészeti érdekességek - melyet egy kiváló, nagyon sok ismerettel rendelkező idegenvezető (Károly) ismertetett velünk - lenyűgöző volt. Csak kellemes emlékekkel tértünk haza. Felejthetetlen, külön nagy élmény, hogy helikopterrel megláthattuk New York, Manhattan, a Szabadság - szobor és az Atlanti-óceán partját. Ezért tudjuk ajánlani mindenkinek, aki a szépre és a jóra vágyik az amerikai utazást.


Szusina Valéria

2016. szeptemberében vettünk részt a Premio USA-Kanada körutazásán. Utastársaink közül többen jártak már az Egyesült Államok különböző részein korábban, de Kanadában még senki. Így mindannyiunknak nagy élményt jelentett, hogy egy út során két ország nagyvárosait ismerhettük meg. Kanadába beleszerettünk, a Nigara-vízesést, és az Ezersziget-vidéket nem szabad kihagynia senkinek sem! Idegenvezetőnk kincset ért, mindenről rengeteget mesélt, és megtalálta mindenkivel a közös hangot. Nagyon sokat láttunk, és nagy távolságokat tettünk meg, de nem éreztük a fáradtságot. A tizenöt napos program végén az egyik társunk megkérdezte: Máris haza kell menni?

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

USA: Az EU/WHO által elfogadott oltásokkal lehet beutazni (Szputnyik nem), a 2. oltás után min.14 nappal. Az oltásból elég 2, nincs lejárati idő. A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 21 USD.
Kanada: nincs szükség eTA-ra (elektronikus beutazási engedély), ha nem légi úton lépünk be. A kanadai kormány 2022. október 1. hatállyal minden kanadai határátkelőhelyen minden beutazó tekintetében eltörölte a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos összes korábbi beutazási korlátozást, így többek között a COVID-19 elleni teljes oltottság megléte bizonyításának követelményét, a véletlenszerű repülőtéri tesztelést, az ún. ArriveCan beutazási mobilalkalmazás használatát.
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő).

Amiket ajánlunk Önnek

Biztosítási csomag
49.130 Ft / fő
Baleset- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás

Amit az ár nem tartalmaz

Egyágyas szoba felár
299.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Beutazási díj
USA-ba való belépésnél a határon fizetendő: 6 USD/fő
ESTA
Elektronikus beutazási engedély, egyénileg
intézendő.

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
124.990 Ft / fő
Bálnanéző-hajótúra
Thousand Islands hajókirándulás
CN Tower
Hajózás a Niagarán
Vacsora a Skylon Towerben
Empire State Building meglátogatása belépővel
Repülés helikopterrel a Niagránál
79.990 Ft / fő
Elegendő jelentkező esetén!

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 

VAGY
AZONNALI FOGLALÁSÉRT HÍVJA UTAZÁSI TANÁCSADÓNKAT
a 06 80 98 00 80-as telefonszámon,
aki várja hívását munkanapokon 8-17 óra között!

(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Minden időpont helyi idő szerint van megadva!
Kiválasztom
Indulás       2023-05-09
Érkezés       2023-05-23
1.249.990 Ft /fő
Előfoglalási kedvezmény január 31-ig!

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!