Notice: Undefined offset: 0 in /www/dev/kampany.premiotravel.hu/templates/pages/journey_new.tem on line 608

Notice: Undefined offset: 0 in /www/dev/kampany.premiotravel.hu/templates/pages/journey_new.tem on line 609
USA Nyugati-part - PremioTravel

#körutazás
USA Nyugati-part

Amerikai Egyesült Államok
Már 549.990 Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között

Az álomvárosok és a vadnyugat


A körutazás fénypontjai egymással vetélkednek a legszebb jelzőért: Los Angeles, a világ szórakoztatóipari fellegvára, az igazi amerikai életérzést sugalló 66-os út, a Grand Canyon a végtelen térrel, Las Vegas csillogó fények ötvözetéből született, semmihez sem fogható világa, a nemzeti parkok sziklaformációkkal és mamutfenyőkkel, és a Golden Gate híd emblematikus kék hullámok felett áttörő, emblematikus vörös pillérei.

14 nap / 12 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást Feladott poggyászt, kézipoggyászt Szállást középkategóriájú hotelekben 12 reggelit Transzfereket Magyar nyelvű idegenvezetést Számos kirándulást program alapján

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés az Egyesült Államokba

Utazás Budapestről Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás Los Angeles környékén.

2. nap
Los Angeles – Laughlin

Félnapos városnézés vár ránk Los Angelesben. Beverly Hills leghíresebb utcája a Rodeo Drive. A Sunset Boulevard és a Hollywood Boulevard láttán átitatódunk a csillogással. A Grauman’s kínai színház előtt a mozivászon alakjainak kéz- és lábnyomata tekinthető meg. A sivatag látványába feledkezhetünk bele a nevadai Laughlin felé tartva. Megállunk a Bagdad Café-nál. Szállás: Laughlin környékén.

3. nap
Laughlin – Grand Canyon – Flagstaff

Útnak indulunk Grand Canyon felé, Kingman-en keresztül. Átélhetjük az amerikai életérzést, ahogy a legendás 66-os úton visz minket buszunk. Az egyik leghíresebb város Seligman. Délután életre szóló élményt ígér a Grand Canyon. Megörökíthetjük a Colorado folyót és a Painted-sivatagot. Szállás: Flagstaff környékén.

4. nap
Monument Valley – Lake Powell – Kanab/Page

Monument Valley-t ismerhetjük meg. A navaho indián területen fekvő völgy legismertebb részei Mittens és Merrick Butte, melyekre lélegzetelállító kilátás nyílik a park látogatóközpontjából. Következő állomásunk Lake Powell (Powell-tó). FAKULTATÍV: repülés a Powell-tó felett. FAKULTATÍV: dzsipes kirándulás a vadnyugati életérzést felidéző Monument Valley-ben. Majd a Glen Canyon gátról a tóra vetülő kilátást pillanthatjuk meg. Szállás: Kanab/Page környékén.


Dr. Pallya Kata

Ez a körút sok-sok természeti csodába nyújt betekintést. Minden napra jut egy újabb élmény, olyan ez az út, hogy az ember azt hinné, nem lehet már fokozni a sok természeti csodát, aztán másnap kiderül, hogy talán mégis. :) Az utat főleg azoknak ajánlanám, akik szeretik a természet által kialakított képződményeket,de az út azoknak is nagy élményt nyújt majd,akik a városi forgatagot részesítik előnyben,mivel Los Angeles, Las Vegas és San Francisco meglátogatása is a program része. Leginkább a Bryce Canyon volt az, ami lenyűgözött, talán azért is,mert ez a hely nem annyira felkapott, mint a Grand Canyon. Szépsége szinte felülmúlja a közkedvelt Grand Canyont. Ezt a helyet kár lenne kihagyni, épp ezért nagyon jó, hogy az iroda programjában szerepel a Bryce Canyon megtekintése is, mert fantasztikus élményt nyújt a helyszín. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a körutat, pont azért, mert olyan helyek megtekintése is szerepel a programban, ami igazán egyedinek számít.

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD.
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900 Ft / fő

Repülőtéri illeték
158.000 Ft / fő

Egyágyas szoba felár
199.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
10.360 Ft / fő

Útlemondási biztosítás
11.900 Ft / fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
99.990 Ft / fő


• "Las Vegas by Night"
A háromórás városnézés során feltérképezzük a Bűn Városát: a híres Welcome to Fabulous Las Vegas táblától a belvárosi részig – és közöttük mindent a világhírű Las Vegas Strip-en. A legfontosabb nevezetességek közé tartozik a Vegas Vick neon cowboy, a Golden Nugget Casino Hotel, a Cosmopolitan, a Mirage, a Bellagio szökőkutak, a házasságkötő kápolnák, az MGM Grand oroszlánja, a Szabadság-szobor mása, az Aria Resort és Kaszinó.

• Valley of Fire-kirándulás (félnapos)
A vadregényes szépségű Valley of Fire State Park Nevada legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkja. Nevének magyar jelentése, a Tűz Völgye rendkívül találó, mivel vörös színű szikla-alakzatai még megkapóbb látványt nyújtanak, ahogy a napsugarak úgy csillannak meg rajtuk, mintha tűzbe borulnának. Ez hely egykor az ősi anasazi indiánok spirituális központja volt.

• Alcatraz
A körülbelül 2 és fél órás program során utazzunk vissza az időben, és ismerkedjünk meg a legendás szigettel, mely polgárháborús erőd, katonai börtön, és az egyik legfontosabb szövetségi fegyház is volt.

• San Francisco by night
Fedezze fel e gyönyörű város fényeit és titkait 3 órás panoráma-városnézés során! A program során lehetőség nyílik sétát is tenni.

• San Diego
Az egész napos program során megismerkedhetünk Amerika egyik legszebb városával: óvárosi rész, belváros,
Gaslamp/Gázlámpa negyed, Balbao park, Coronado sziget, Point Loma.


Repülés a Powell-tó felett
54.990 Ft / fő

Időtartam kb. 30-25 perc. Fenséges kilátás nyílik majd a Powell tóra és a Rainbow Bridge-re (Szivárvány-híd).
Ez a fakultatív programcsomagtól függetlenül, külön foglalható opcionális lehetőség.


Dzsipes kirándulás Monument Valley-ben
19.990 Ft / fő
A vadnyugatra és a westernfilmekre jellemző, izgalmas tájat csodálhatjuk meg a dzsipes kirándulás során.
Ez a fakultatív programcsomagtól függetlenül, külön foglalható opcionális lehetőség.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!