#körutazás
Az Északi-fok és Mikulásfalu

Svédország, Finnország, Norvégia
Már 289.990 Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80
08:00 - 17:00 között
Beutazási információk

Körutazás: Skandinávia városai és tájai

Körutazásunkat az északi szépségek rajongóinak ajánljuk. Svédország, Finnország, Norvégia kincsei: hegyek, a tajga titokzatosságot sugalló fenyőerdői, a tundra, skandináv bájjal megrajzolt városok lopják magukat szívünkbe. A körutazás fénypontja a Mikulás-falu és a világ végén, az Északifokról történő pillantás a végtelen Jeges-tengerre.

9 nap / 8 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A program tartalmazza:
Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást Szállást 3* hotelekben Reggelit Transzfereket Magyar nyelvű idegenvezetést Utazást komppal (Stockholmból Turku-ba) Szállást az éjszakai kompon (1 éjszaka, Stockholm-Turku, kabinos, WC, zuhanyzó) Kirándulóprogramokat a program szerint: Rovaniemi, Mikulás-falu, Magerøya-sziget, Északi-fok, Alta, Lulea, Sundsvall a program szerint. Sarkköri "keresztelkedést" (Északi sarkköri "keresztelkedés" egy pohár borral)

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Stockholmba

Utazás Budapestről a svéd fővárosába, Stockholmba átszállással. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Stockholm környékén.

2. nap
Stockholm (fakultatív) – Éjszakai komp Turkuba

Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Stockholm városnézés. A királyi palota és a Gamla Stan, az óvárosi rész igazi skandináv hangulatot árasztanak. A városnézés után még jobban elmélyedünk a királyi Stockholm titkaiban (FAKULTATÍV): a Vasa múzeumban a 17. században elsüllyedt hadihajó tekinthető meg. Megcsodálhatjuk az őrségváltást a királyi palotánál. Az UNESCO Világörökségi listát gazdagító királyi rezidencia, a Drottningholm palota kertje bűvöl el minket. Este felszállunk a Turku-ba tartó éjszakai kompra, ahol kávézók, vásárlási és szórakozási lehetőségek várnak minket. Szállás a kompon (belső kabinokban)

3. nap
Turku – Helsinki (fakultatív) – Lahti – Finn tóvidék

Érdemes a reggeli órákban kipillantani a komp fedélzetéről Finnország korábbi fővárosának, Turkunak várára. Ez az ország legnagyobb, épségben maradt középkori épülete. Búcsút veszünk úszó járművünktől. Utazás Helsinkibe. FAKULTATÍV program: Helsinki városnézés. Megtudhatunk többet a főbb látnivalókról, például a 19. században épült helsinki katedrálisról, vagy az orosz ortodox Uszpenszkij-székesegyházról. Arra is kínálkozik majd kis idő, hogy a finn piacon, a kikötőnél nézelődjünk. Továbbutazunk. Elhaladunk Lahti mellett, melyet a finn sportélet fontos helyszíneként jegyeznek. A finn tóvidéket csodálhatjuk meg a hotelbe tartó utunk során. Szállás: Finn tóvidék környékén

4. nap
Finn tóvidék – Rovaniemi – Finn Lappföld

Rovaniemi-t keressük fel, mely az északi sarkkörtől kb. 10 km-re fekszik. Átlépjük az északi sarkkört, és ennek megünneplésére „keresztelőben” lehet részünk, egy pohár borral koccintunk. Ezután egy szívmelengető kalandot élünk át: meglátogatjuk a Mikulás faluját! Mivel igazi otthonának csak koordinátái csak néhány kiválasztott számára ismertek, így 1985-ben úgy döntött a Télapó, hogy megalapítja irodáját Rovaniemi-től néhány kilométerre, mely azóta élményparkká és hivatalos rezidenciává alakult. Itt még nyáron is karácsonyi zene szól. Találkozhatunk magával a Télapóval, és Joulopukki saját postáján feladhatjuk képeslapunkat. Szállás: Finn Lappföld régió.

Utasaink élménybeszámolói


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

A Finnországba, Norvégiába, Svédországba történő beutazáshoz olyan útlevél vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes! Fakultatív programok vásárlására csak előzetesen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a programok sorrendje is változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges!  Max. 5 db egyfős foglalást tudunk fogadni, max. utaslétszám 48 fő.
Háromágyas foglalás nem tehető!
 

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900 Ft / fő

Egyágyas szoba felár
114.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Repülőtéri illeték
59.990 Ft / fő

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset és poggyászbiztosítás
5.130 Ft / fő

Útlemondási biztosítás
7.900 Ft / fő

Vacsoracsomag (8 alkalom)
77.990 Ft / fő
8 vacsora, egy az éjszakai kompon, korlátlan italfogyasztással, ami lehet üdítő, bor, sör.

Fakultatív program lehetőségek

Fakultatív programcsomag
33.990 Ft / fő
Helsinki, Stockholm városnézés, Királyi Stockholm: őrségváltás, Drottningholm kastélykert, Vasa múzeum, Északi-fok látogatóközpont belépő

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Kiválasztom
Indulás      2021-08-24
Budapest
Érkezés      2021-09-01
Budapest
329.990 Ft /fő
+ illeték: 59.990 Ft / fő
Foglalási díj:
2.900,- Ft / fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!