#körutazás
Szenegál és Gambia szépségei

Szenegál, Gambia
Már 359.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Afrikai kalandok tengerpari pihenéssel

A nyugat-afrikai Szenegál, az egykori francia gyarmat elképesztő természeti kincseit, hagyományait, vadvilágát, a sivatagának letisztult szépségét sosem felejti el az, aki egyszer megpillantja őket. Gambiát Afrika mosolygó partjának nevezik. A földrész legkisebb országa híres több, mint 80 kilométer hosszú tengerpartjáról és a helyiek vendégszeretetéről.

12 nap / 10 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A körutazás tartalmazza:
Repülőjegyet oda-vissza ; Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást ; Transzfereket ; Szállást 3* hotelekben a körutazás idejére, 6 éjszakára ; Szállást luxustáborban egy éjszakára ; Minőségi szállást a tengerparti pihenés idejére ; Utazást komppal Szenegálból Gambiába ; Kirándulóprogramokat a program szerint: Dakar városnézés, Lac Rose tó, Kayar, Djoudj/Langue de Barbarie Nemzeti Park, sivatagi kaland, Baba Garage. ; Reggelit ; Magyar nyelvű idegenvezetést

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás Afrikába

Repülés Szenegál fővárosába, Dakarba Budapestről átszállással.
Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Dakar Hotel Onomo***, Dakar

2. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Gorée szigete
Szabadidő keretében pihenjen kedvére, vagy válassza FAKULTATÍV kirándulásunkat! A szenegáli Gorée-szigetről indultak évszázadokon keresztül a rabszolgákkal telezsúfolt hajók Amerika felé. Szállás: Dakar Hotel Onomo***, Dakar

3. nap
Dakar – Lac Rose – Saint-Louis

Dakari városnézés következik, belepillantunk az Atlanti-óceán partján található szenegáli főváros életébe. Következő állomásunk az elképesztő látványt nyújtó sós tó, az élénkrózsaszínben pompázó Lac Rose. Átkelünk a tavon, hogy eljussunk ahhoz az étteremhez, ahol ebédünket élvezhetjük. Délután terepjáróval a dakari dűnéken át Kayar felé tartunk, ahol a halfeldolgozással kapcsolatban bővíthetjük ismereteinket. Majd Saint-Louis-ba érkezünk, Nyugat-Afrika legrégebbi városába. Szállás: Hotel de la Poste***, Saint-Louis

4. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Saint-Louis
Ma töltse kedvére az időt, vagy FAKULTATÍV: lovaskocsival fedezzük fel a környéket. A központi rész Faidherbe. A kis utcácskákon haladva megérezhetjük a hely különleges hangulatát. Délután szabadidő. Szállás: Hotel de la Poste***, Saint-Louis.


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Szenegálba való beutazáshoz olyan útlevél szükséges, melynek a beutazástól még min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie! A magyar állampolgárok 90 napig tartózkodhatnak vízum nélkül Szenegálban érvényes útlevéllel. A belépéskor rendelkezni kell visszaútra érvényes menetjeggyel és nemzetközi oltási bizonyítvánnyal. A Gambiába történő utazáshoz olyan útlevél szükséges, melynek a beutazástól még min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Vízum nem kell az utazáshoz. A sárgaláz elleni oltás kötelező. Az országba való belépéskor az oltási könyvet kérik. Fakultatív programok vásárlására előzetesen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! A programok sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges.
 

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900,-Ft/fő

Egyágyas szoba felár
144.500,-Ft/fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Repülőtéri illeték
155.000,-Ft/fő

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset és poggyászbiztosítás
6.840,-Ft/fő

Útlemondási biztosítás
7.000,-Ft/fő

Vacsoracsomag
39.990,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
49.990,-Ft/fő
Gorée-sziget, Saint Louis, Saloum delta

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!