#körutazás
New York és a Keleti Part fényei

Amerikai Egyesült Államok
Már 339.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

New York és a Keleti Part fényei

New Yorkot a világ fővárosának is nevezik: ikonikus nevezetességei, reklámokkal, fényes hirdetőtáblákkal teli, élettől lüktető, soha meg nyugvó utcái-terei, a divat, az üzleti élet, a kultúra, a művészetek terén betöltött vezető szerepe, multikulturális jellege miatt rendkívül kedvelt turisták körében. A programot Philadelphia, Washington, Baltimore, Annapolis és Atlantic City tovább színesíti.

9 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A körutazás tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza ; Feladott poggyász, kézipoggyász ; Transzferek ; Kirándulóprogramok ; Szállások középkategóriájú hotelekben ; Reggeli ; Magyar nyelvű idegenvezetés

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés az USA-ba

Utazás Budapestről, a Liszt Ferenc repülőtérről New Yorkba, átszállással. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: New Jersey környékén.

2. nap
New Jersey – Philadelphia-Baltimore-Washington D.C.

Folytatjuk utunkat Philadelphiába, az Államok első fővárosába, ahol felkeressük a történelmi belváros nevezetességeit. Sétát teszünk a Constitution Mall, a Liberty Bell (Szabadság-harang), és az Independence Hall környékén. Az Independence Hall, azaz a Függetlenség Csarnokban írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot, és az alkotmányt. A Rocky Steps, azaz a 72 lépcső, mely a Philadelphia Szépművészeti Múzeumhoz vezet fel, a Rocky-film miatt vált híressé. Itt megtekinthető Rocky Balboa szobra is. Következő állomásunk Baltimore. Itt megcsodáljuk az Inner Harbor-t, azaz a kikötő környékét. Utazás Washington D.C.-be, szállás Washington D.C. környékén.

3. nap
Washington D.C., fakultatív: Washington by night

Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, az arlingtoni nemzeti temető, Lincoln emlékmű, a Vietnami Veteránok Emlékműve. A délutáni szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Fakultatív program: Washington by night, azaz esti városnézés. Szállás Washington D.C. környékén.

4. nap
Washington D.C. – Annapolis – Atlantic City, fakultatív: Boardwalk és Steel Pier

Annapolis felé tartunk, a Chesapeake-öböl gyönyörű városkájába. Ez az USA vitorlás központja, és egyben az Államok egyik legrégebbi települése. Maryland állam fővárosában megtekintjük Maryland állam parlamentjének épületét, ahol George Washington bejelentette visszavonulását a hadseregtől, mielőtt az USA első elnöke lett. Megcsodálhatjuk a hangulatos kis utcácskákat, melyeket a 18. és 19. századból származó házak szegélyeznek, és a kikötőt. Utazás Atlantic City-be, melyet a Keleti-part Las Vegasának neveznek. A város csillogó kaszinóiról, és álomszép, óceánparti sétányáról híres. Szabadidő. Fakultatív: Boardwalk (Sétány) és Steel Pier. Szállás: Atlantic City környékén.


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

2020. 05. 09.LH1339BudapestFrankfurt14:40 - 16:20Lufthansa
2020. 05. 09.LH404FrankfurtNew York (JFK)17:10 - 19:55Lufthansa
2020. 05. 16.OS088New York (JFK)Bécs17:35 - 08:20+1Austrian Airlines
2020. 05. 17.OS713BécsBudapest09:55 - 10:45Austrian Airlines

Fontos információk

A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy előzetesen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 30 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk!

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900,-Ft/fő

Egyágyas szoba felár
154.990,-Ft/fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Repülőtéri illeték
158.000,-Ft/fő

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
6.660,-Ft/fő

Útlemondási biztosítás
7.500,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
89.990,-Ft/fő
Washington by night, Empire State Building, Brooklyn -New York kikötő hajózás, Boardwalk (Sétány) és Steel Pier, Szabadság-szobor és Ellis Island.
Külön foglalható fakultatív: Helikopterezés Manhattan felett
Elegendő száma jelentkező esetén, áráról később várható információ.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!