#körutazás
Németország elbűvölő arcai

Németország
Már 199.990 Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Nagy körutazás: várak, metropoliszok

Bájos, időtlen középkori városok, mesébe illő, varázslatos kastélyok, fenséges német ételek: fedezze fel Németország nemes tradícióit, és merüljön el a gazdag történelemben! Gyönyörű természeti kincsek és izgalmas nagyvárosok várnak ránk Európa egyik legizgalmasabb, legsokoldalúbb országában, egy izgalmas, felejthetetlen körutazás keretében.

8 nap / 7 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A körutazás tartalmazza:
Repülőjegyet oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást Szállást 3 és 4*-os hotelekben Büféreggelit Transzfereket Magyar nyelvű idegenvezetést Fekete-erdő tortaszeletet, kávéval egy alkalommal Kirándulóprogramokat: Heidelberg, Fekete-erdő, Neuschwanstein-kastély (kívülről), Nürnberg, Bamberg, Weimar, Wilhemshöhe, Köln, Felső-Közép Rajna-völgye program szerint.

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Németországba

Repülés Budapestről Németországba, a Rajna-Majna nagyvárosi régióba, Frankfurtba. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Rajna-Majna nagyvárosi régió.

2. nap
Rajna-Majna nagyvárosi régió – Frankfurt (fakultatív) – Heidelberg – Fekete-erdő

FAKULTATÍV program: városnézés Frankfurtban. Folytatjuk utunkat Heidelberg felé, mely az egyik legfestőibb város az országban. Ezt követően egy igazi kincset fedezhetünk fel, a híres Feketeerdőt (UNESCO természetvédelmi terület). Ez egy igazi mesevilág: olyan érzésünk támad, mintha a hegyek ölelte titokzatos erdők ezernyi mesét őriznének, és a völgyekben a tavakon táncot lejt a napfény. Megismerhetünk néhányat a legszebb helyek és tradíciók közül. Az utazás egyik emlékezetes pillanata a világ legnagyobb kakukkos órájának megtekintése. A gasztronómiai örömöknek is hódolhatunk, megkóstoljuk a Fekete erdő tortát, egy csésze kávéval. Szállás: Fekete-erdő környékén.

3. nap
Fekete-erdő – Neuschwanstein kastély – München (városnézés: fakultatív)

Ma a csodaszép Konstanzi-tó (más néven Bodeni-tó) mellett Schwangau-n keresztül a világ egyik legszebb palotája felé tartunk. A Neuschwanstein kastély (melyet kívülről tekintünk meg) a maga fenségességben egy szikláról őrzi a tájat. II. Lajos bajor király 19. században építtetett tündérkastélya olyan, mintha egy megelevenedő Grimm-mesekönyvet lapozgatnánk. Ezt követően München felé indulunk. FAKULTATÍV programlehetőség: ismerje meg a bajor fővárost! Este kóstolja meg a hagyományos bajor konyha fogásait, bajor sör kíséretében egy tipikus sörházban (a vacsoracsomag része). Szállás: München környéke.

4. nap
München – Nürnberg – Bamberg – Weimar

Továbbindulunk. Első állomásunk Nürnberg lesz, mely gazdag történelmével bűvöli el látogatóit. Majd az ezeréves múlttal büszkélkedő, csodaszép Bamberg-gel (UNESCO Világörökség) ismerkedünk. A főbb látványosságok közé tartozik Kis Velence, a halászok egykori lakhelye a folyóparton, és a katedrális. Majd a Bauhaus-irányzat otthonaként számon tartott Weimar a következő desztinációnk. Parkjai, palotái egy sokoldalú város képét festik meg. Továbbutazás. Szállás: Drezda környékén.


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

2020. 04. 14.LH1343BudapestFrankfurt06:15 - 08:00Lufthansa
2020. 04. 21.LH1340FrankfurtBudapest16:15 - 17:45Lufthansa

Fontos információk

A Németországba történő utazáshoz olyan útlevél, vagy személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes. Fakultatív programok vásárlására csak előzetesen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a programok sorrendje is változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges! Összesen 6 db egyfős foglalást tudunk fogadni, max. csoportlétszám: 48 fő. 
Háromágyas foglalás nem tehető!
 

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900 Ft / fő

Egyágyas szoba felár
79.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Repülőtéri illeték
39.990 Ft / fő

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
59.990 Ft / fő
6 vacsora, kétfogásos vagy büfé, és egy vacsora egy tipikus német sörkertben
Baleset- és poggyászbiztosítás
4.560 Ft / fő

Útlemondási biztosítás
4.050 Ft / fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
43.990 Ft / fő
Frankfurt, München, Drezda, Berlin városnézés és utazás a Harzbahnon

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Kiválasztom
Indulás      2020-07-15
Budapest
Érkezés      2020-07-22
Budapest
209.990 Ft /fő
+ illeték: 39.990 Ft / fő
Foglalási díj:
2.900,- Ft / fő
Kiválasztom
Indulás      2020-08-19
Budapest
Érkezés      2020-08-26
Budapest
209.990 Ft /fő
+ illeték: 39.990 Ft / fő
Foglalási díj:
2.900,- Ft / fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!