#körutazás
Nyugat-Kanada és Alaszka titkai

Kanada
Már 1.149.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Körutazás és hajózás: vadregényes csodák

Körutazásunk során gyönyörűbbnél-gyönyörűbb csodákat ismerhetünk meg Kanadában: türkizkék és zöld színekben játszó tavakat, gleccsereket, hófödte hegycsúcsokat, párával körbeölelt erdőket. Ezt követi alaszkai hajóutunk, egy igazi ínyencség a vérbeli utazóknak, melynek során kényelemben, teljes ellátás közepette élvezheti az Ön elé táruló táj látványát

14 nap / 12 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A körutazás tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza ; Feladott poggyász, kézipoggyász ; Transzferek ; Kirándulóprogramok ; Minőségi, középkategóriájú szállodák ; Reggeli ; Hajóút teljes ellátással (7 éj) ; Relaxáció ; Magyar nyelvű idegenvezetés (kivéve hajózás alatt)

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Kanadába

Utazás Budapestről Kanadába, Calgary-be átszállással. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Calgary környékén.

2. nap
Calgary – Banff Nemzeti Park

Calgary-t az olaj felfedezése változtatta kisvárosból kifnomult nagyvárossá. Itt rendezik meg a Calgary Stampede-t, a cowboyok rodeóversenyét is. A nevezetességek közé tartozik az olimpiai park és a Saddledome (jégcsarnok). Majd a vadregényes Banff Nemzeti Park felé tartunk. Szállás: Canmore/Banff környéke.

3. nap
Banff Nemzeti Park – Louise-tó – Columbia jégmező – Jasper Nemzeti Park

A mai nap a magával ragadó szépségek jegyében telik. A Louise-tó türkizkék vize visszatükrözi környező hegyek és fenyők látképét. A Columbia-jégmezőnél a Columbia-gleccser bűvöl el minket. FAKULTATÍV program: utazás az „Ice Explorer”-en, egy terepjárón, mely olyan jégen képes haladni, ami 225 méter vastag. Majd a Jasper Nemzeti Park vár ránk, hósapkás hegycsúcsokkal, szemkápráztató árnyalatban ragyogó zöld és kék tavakkal. Ezután orientációs túra Jasper-ben. Szállás: Jasper környékén.

4. nap
Jasper Nemzeti Park – Mount Robson – Kamloops

Követjük a Fraser folyót Mount Robson környékén, majd dél felé haladunk a Yellowhead-autópályán. Szállás: Kamloops környékén


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Kanadai beutazás: vízum nem, de légi úton történő beutazás esetén előzetes elektronikus beutazási engedély (eTA) szükséges. Az eTA egyénileg, online intézendő (ára: 7 CAD). A program során alaszkai területre is eljutunk, és Alaszka az USA egyik szövetségi állama, így szükséges az utazás előtt amerikai beutazási engedélyt is intézni. Magyar turisták vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az USA-ba, ha regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. Az ESTA intézése egyénileg online történik (ára: 14 USD). Útlevelének érvényesnek kell mlennie min. a visszatérés után 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor, vagy a helyszínen nyílik lehetőség. Az utazáshoz min. csoportlétszám szükséges (min. 25 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk! A hajón fognak plussz kirándulási lehetőségeket kínálni (helyszínen fizetendőek).

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900,-Ft/fő

Egyágyas szoba felár
599.990,-Ft/fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Repülőtéri illeték
158.000,-Ft/fő

Kötelező borravaló a hajón
Becsekkoláskor fizetendő bankártyával- 13,50 USD/fő/nap

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
10.360,-Ft/fő

Útlemondási biztosítás
9.000,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
79.990,-Ft/fő
Utazás az Ice Explorer-en, Vancouver-sziget túra komppal Victoriába
Kirándulási lehetőségek a hajóról
Helyszínen fizetendőek

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!