#körutazás
Isztambultól Antalya-ig

Törökország
Már 99.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Törökország csodái az Ezeregy Éjszaka városától a Török Riviéráig!

8 nap / 7 éjszaka

 • Repülővel

  Repülővel

 • Reggelivel

  Reggelivel

 • Repülőjegyet oda-vissza
 • Feladott poggyászt, kézipoggyászt
 • Repülőtéri check-int
 • Transzfereket
 • Szállást 3 és 4 * nívós hotelekben
 • Svédasztalos reggelit
 • Magyar nyelvű csoportkísérőt

Isztambulban, a Kelet és Nyugat kapujában, két kontinens találkozásánál, a Selyemút egykori utolsó állomásánál, a Boszporusz partján található nagyvárosban elképesztő a múlt és jelen megkapó, harmonikus együtt létezése. Gazdag körutazásunkon Törökország további kincseit is megismerhetjük, a misztikus Trójától Pergamonig, Pamukkale mészkőteraszaitól a festői Antalyaig.

Utasaink mondták

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

N. Klára

Bőséges programkínálat

1. nap
Érkezés Törökországba

Repülés Törökországba átszállással. Kollégánk a repülőtéren fogadja, majd a szállodában frissítő welcome drinkkel üdvözli Önöket. Két éjszakára szállás Isztambul környékén.

2. nap
Isztambul – a mesés metropolisz

Isztambulban, a Boszporusz büszke nagyvárosában elbűvölő módon keveredik a keleti mesék és a mai kor világa. Sziluettjét titokzatos minaretek, a Boszporuszon átívelő függőhíd, az Aranyszarv-öböl opálos víztükrén úszó hajók határozzák meg. A reggeli után az egykori Hippodromhoz látogatunk el, mely gyülekezési helyként szolgált. Itt megtekintünk három ókori emléket. Emellett meglátogatjuk még a káprázatos Kék Mecsetet, melyet az iszlám világ kiemelkedő szent helyeként tartanak számon. Jellegzetessége, hogy egyedülálló módon hat minarettel rendelkezik. Felkeressük a Topkapi palotát, mely évszázados méltóságában a Szeráj-csúcsról tekint le, az Aranyszarv-öböl, és a Márvány-tenger között. Falai között szultánok éltek. A szeráj ma is az egykori oszmán birodalom erejét sugározza, és kincseit őrzi. Lehetőségünk adódik élvezni az Egyiptomi Bazár, vagy más néven Fűszerpiac egzotikus nyüzsgését, színeit és illatait. Visszatérés a hotelbe.

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
 
Javasoljuk a Kultúracsomag megvásárlását, amivel megkapja az alap programhoz tartozó belépőket, és idegenvezetést.
Ár: 29.990 Ft/fő
 

Fontos információk

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig! Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség, helyi szolgáltatók szervezésében. A programváltoztatás jogát fenntartjuk! A programok sorrendje változhat, fel is cserélődhetnek! Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. csoportlétszám szükséges.

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900,-Ft/fő
Egyágyas szoba felár
49.990,-Ft/fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Repülőtéri illeték
34.900,-Ft/fő

Amiket ajánlunk Önnek

Kultúracsomag
29.990,-Ft/fő
Az alap programhoz tartozó belépőket, idegenvezetést tartalmazza.
Vacsoracsomag
26.990,-Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás
4.560,-Ft/fő
Útlemondási biztosítás
3.700,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programok
Hamam (török fürdő) 35€/fő
Boszporusz hajókirándulás 35€/fő
Hagia Sophia 25€/fő
Topkapi Palota Múzeum 25€/fő
Sirince falu (félnapos, ebéddel) 35€/fő
Isztambul by Night 30€/fő
Sema (dervistánc) 20€/fő
Ebéd 15€/fő

Minimum létszám (10 fő) szükséges a fakultatív programok megrendezéséhez.
Nem biztos, hogy mindegyikre sor fog kerülni, ez egy tervezet, pontos információ a helyszínen kapható.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés
(BETELT)
(BETELT)

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!