#nyaralás
Az Indiai-óceán álomszigete

Mauritius
Már 579.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Vakáció a földi paradicsomban

13 nap / 10 éjszaka

 • Repülővel

  Repülővel

 • Teljes ellátás

  Teljes ellátás

 • Repülőjegy oda-vissza
 • Feladott poggyász, kézipoggyász
 • Transzferek
 • Kirándulóprogramokat: Port Louis, igazi Dél kirándulás
 • Szállás a 4* Hotel Riu Creole-ban
 • All inclusive ellátást
 • Magyar nyelvű idegenvezetést: Minimum 10 fő esetén lehetséges az alap programokon, egyébként (és a fakultatív programokon) angol nyelven zajlik az idegenvezetés.

Mark Twain író szerint Isten először teremtette meg Mauritiust, majd annak mintájára a mennyországot. A mesés trópusi sziget a világ egyik legszebb része, az itt töltött nyaralás életre szóló élményt ígér. Az önfeledt vakációhoz a képeslapokra kívánkozó, döbbenetes szépségű szigetnél keresve sem találnánk ideálisabb, varázslatosabb környezetet.

Utasaink mondták

A fárasztó hétköznapok, hajtás, túlórák, stressz után igazi kikapcsolódásra vágytunk, egy egzotikus helyszínen, a világ másik végén, egy nívós hotelben. A Premio mauritiusi útja pont ezt váltotta valóra nekünk. Nagyon meg voltunk elégedve a szállodával, az ellátással. A sziget tényleg gyönyörű, rengeteget pihentünk, fürödtünk, és a két kirándulás, ami benne volt az árban, csak színesítette az amúgy lazulós-feltöltődős napokat.

H-né V. Erika és H. Zoltán

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Mauritiusra

Utazás a budapesti Liszt Ferenc reptérről Mauritiusra, átszállással.

2. nap
Érkezés Mauritusra

Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt (min. 10 fő esetén), transzfer a hotelbe. Az Afrika partjaitól 1800 km-re található szigetállam az Indiai-óceán egyik ékköve, ahol a látogatók szeme belekáprázik a türkizkék víztükör, és a több száz kilométer hosszú, hófehér homokos part látványába. A WHO besorolása alapján Mauritius a világon a második legjobb levegőminőséggel büszkélkedhet, de óceánpartját is beválasztották már a Föld leggyönyörűbbjei közé. A trópusi éghajlat, a különleges növény- és állatvilág, a sokszínű kultúra teszi a szigetet páratlanná.

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Magyar állampolgárok meghatározott feltételek teljesítése esetén vízummentesen utazhatnak be az országba (az utazás időpontját hat hónappal meghaladó érvényességű és két üres oldallal rendelkező útlevél; visszautazásra szóló, érvényes repülőjegy; visszaigazolt szállásfoglalás; a tartózkodáshoz szükséges anyagi feltételek igazolása (100 USD/nap). Az utazáshoz ajánlott mindenre kiterjedő utas- és balesetbiztosítás megkötése. Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltoztatás jogát fenntartjuk, a napok sorrendje változhat! Az egyes időpontok indulásához minimális csoportlétszám szükséges. Magyar nyelvű idegenvezetés min. 10 fő esetén lehetséges az alap programokon az egyes időpontokon, egyébként (és a fakultatív programokon is) angol nyelvű idegenvezetés.  
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Amit az ár nem tartalmaz

Repülőtéri illeték
145.000,-Ft/fő
Foglalási díj
2.900,-Ft/fő
Egyágyas szoba felár
199.990,-Ft/fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Helyi adó
Helyszínen fizetendő: mértéke és pénzneme a helyi előírásoknak megfelelően alakul

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
7.410,-Ft/fő
Útlemondási biztosítás
7.500,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
99.990,-Ft/fő
Angol nyelven foglalhatóak és ebédet is tartalmaznak:
Kirándulás katamaránnal,
Wild South West – Délnyugati-kirándulás:
Chamarel vízeséstől a Hétszínű Földig,
North Tour – Északi-kirándulás:
Pamplemousses-kerttől Chateau de Labourdonnais-ig

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!