#körutazás
Fényűző Dubai könnyedén

Egyesült Arab Emírségek
Már 89.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Kalandozzon és pihenjen velünk!

7 nap / 6 éjszaka

 • Repülővel

  Repülővel

 • Reggelivel

  Reggelivel

 • Repülőjegy oda-vissza
 • Feladott poggyász, kézipoggyász
 • Transzferek
 • Minőségi, 3+*-os szálloda
 • Svédasztalos reggeli
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
 • Kiránulások: régi Dubai, Abu Dhabi

Kinek ajánljuk programunkat? Aki élvezi a könnyed városlátogatást, kellemes pihenési lehetőséggel körítve. Csoportos útként idegenvezetőnk rendelkezésre áll, az ár pedig két kirándulást tartalmaz. A fennmaradó időben csak Önön múlik, hogy választ­e fakultatív programjainkból, vagy kedvére fedezi fel a sok hihetetlen kalandot, amit a varázslatos Dubai rejt

Utasaink mondták

Fantasztikus élményt jelentett számomra 2017. novemberében a Dubai-program. Elképesztő szembesülni az Emírségek mindennapjaival, látni, hogy a rengeteg pénz mire képes kreativitással, stílussal, innovatív látásmóddal kombinálva. Életre szóló emlék a Burj Khalifa 124. emeletéről elénk táruló kilátás, a homokdűnéken tett élmény-autózás, a csillagok ragyogása a sivatagi táborból szemlélve, vagy a meseszép Nagymecset falai között tett séta Abu Dhabiban.

K. Ági

Gratulálok dubai programjukhoz! Kissé félve foglaltunk az Önök, számomra eddig ismeretlen irodájánál, de az utunk kiválóan sikerült. A repülés az Emirates légitársasággal, a szállodák színvonala, a programok, az idegenvezető hölgy munkája és kedvessége - mindennel elégedettek voltunk.

Kiss-Tormás Pál

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Dubaiba

Utazás budapesti Liszt Ferenc reptérről Dubaiba, az Egyesült Arab Emírségekbe. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás 6 éjszakára: Zabeel House Mini***

2. nap
Érkezés Dubaiba, szabadidő vagy fakultatív sivatagi szafari

Reggeli után ismerkedjen kedvére Dubaijal! A város elképesztő keveréke a réginek és az újnak: sivatag és felhőkarcolók, beduin hagyományok és modern bevásárlóközpontok, mecsetek és innovatív megoldások jellemzik. Vegyen részt délutántól FAKULTATÍV programunkon, mely igazi kalandra csábít. A titokzatos sivatag napfényben szikrázó arany homokdűnéi, fnom rózsaszínben játszó naplementéje, majd a csillagokkal ékesített égbolt megigéz mindenkit. Terepjáró autóval hódítjuk meg Arábia sivatagát. A beduin táborban a törzsi hagyományok várnak minket. Az estét büfévacsora koronázza meg. A fülbemászó dallamok, a hastáncbemutató segítségével varázslatos estében lesz részünk.

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a visszautazástól még minimum 3 hónapig érvényesnek kell lennie! Fakultatív program vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség.  A programváltozás jogát fenntartjuk! Az egyes időpontok indulásához minimális csoportlétszám (30 fő) szükséges. 2020. április 23-tól 2020. május 23-ig ramadant ünnepelnek az országban.A fakultatív programok elegendő számú jelentkező esetén valósulnak meg. Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú szállodában biztosítunk elhelyezést.

Amit az ár nem tartalmaz

Repülőtéri illeték
89.990,-Ft/fő
Foglalási díj
2.900,-Ft/fő
Idegenforgalmi adó
A helyszínen fizetendő: kb. 20 dirham/szoba/éj
Egyágyas szoba felár
56.990,-Ft/fő

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset és poggyászbiztosítás
3.990,-Ft/fő
Vacsoracsomag
39.990,-Ft/fő
3 hotel- és 1 hajós vacsora
Útlemondási biztosítás
4.050,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
59.990,-Ft/fő
Sivatagi szafari vacsorával, modern Dubai Burj Khalifa
belépővel, Sharjah és Ajman

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés
Már csak egy szabad hely!
(BETELT)
(BETELT)

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!