Két hely felszabadult!

#körutazás
A csodás Florida és New Orleans

Amerikai Egyesült Államok
Már 429.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Körutazás az amerikai dél szívében

12 nap / 10 éjszaka

 • Repülővel

  Repülővel

 • Reggelivel

  Reggelivel

 • Repülőjegyet oda-vissza
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást
 • Feladott poggyászt, kézipoggyászt
 • Transzfereket
 • Szállást középkategóriájú hotelekben
 • Svédasztalos reggelit
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
 • Számos kirándulást program alapján

Florida vibráló nyüzsgése, gyönyörű, napcsókolta tengerpartjai, az Everglades mocsár vadregényes szépsége, az amerikai Dél titkokkal, történelemmel, kultúrával, jazz muzsikával átitatott, letűnt idők báját idéző városai egy életre szóló körutazás ígéretét rejtik, melyet nem szabad kihagynia annak, aki az USA kevésbé ismert vonásait szeretné megismerni

Utasaink mondták

2016. szeptemberében vettünk részt a Premio USA-Kanada körutazásán. Utastársaink közül többen jártak már az Egyesült Államok különböző részein korábban, de Kanadában még senki. Így mindannyiunknak nagy élményt jelentett, hogy egy út során két ország nagyvárosait ismerhettük meg. Idegenvezetőnk kincset ért, mindenről rengeteget mesélt, és megtalálta mindenkivel a közös hangot. Nagyon sokat láttunk, és nagy távolságokat tettünk meg, de nem éreztük a fáradtságot. A tizenöt napos program végén az egyik társunk megkérdezte: Máris haza kell menni? A PremioTravel új, Florida-New Orleans utazása is nagyon ígéretesnek tűnik.

Szusina Valéria

Bőséges programkínálat

1. nap
Érkezés Miami-ba

Utazás Budapestről átszállással Miamiba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Miami környékén egy éjszakára.

2. nap
Miami – Everglades Nemzeti Park– Fort Myers

A vadregényes Everglades Nemzeti Parkba visz utunk. A szubtrópusi park növényvilága nagyban hasonló a Karib-térségéhez. Az édesvízi mocsár környékén több, mint háromszáz fajta madár, és számos más állat (például aligátorok) élvezhetik védett életüket. Jellegzetes szárnyashajó segítségével Miccosukee felé tartunk, ahol belepillanthatunk az indián falu életébe. Majd a Mexikói öböl partján Fort Myers vár ránk. Szállás: Fort Myers környékén.

Fontos információk

Magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására előzetesen, vagy a helyszínen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk!

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900,-Ft/fő
Repülőtéri illeték
158.000,-Ft/fő
Egyágyas szoba felár
189.990,-Ft/fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
8.880,-Ft/fő
Útlemondási biztosítás
7.500,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
79.990,-Ft/fő
• Jazz-zenés hajós vacsora
• Kennedy Űrközpont
• félnapos Miami városnézés
• Millionaires Row-hajózás

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés
Két hely felszabadult!
Már csak két szabad helyünk van!

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!