#körutazás
Benelux Államok és Párizs fényei

Belgium, Hollandia, Luxemburg, Franciaország
Már 199.990 Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Körutazás gasztronómiai kalandokkal

Vadonatúj, gazdag, izgalmas kombinációjú körutazásunkon négy csodálatos, lebilincselő ország kincseibe nyerhet betekintést Európa szívében: a Benelux államok, azaz Belgium, Hollandia, Luxemburg és Franciaország. Gasztronómiai élmények is várnak ránk: a programot tovább színesíti a hollandiai sajt, illetve a franciaországi pezsgőkóstolás.

7 nap / 6 éjszaka

  • Repülővel

    Repülővel

  • Reggelivel

    Reggelivel

A körutazás tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza Feladott poggyász, kézipoggyász Transzferek Minőségi, stílusos 3*-os szállodák Kirándulóprogramok Büféreggeli Sajtkóstolás Pezsgőkóstolás Magyar nyelvű idegenvezetés

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás Brüsszelbe

Repülés Budapestről Brüsszelbe. Idegenvezetőnk fogadja Önt, transzfer a hotelbe. Szállás: Brüsszel/Mons/Namur környékén.

2. nap
Brüsszel/Mons/Namur – Brüsszel – Antwerpen – Rotterdam – Dél-Holland tartomány

A reggelit követően a belga fővárost, a több, mint ezeréves Brüsszelt ismerhetjük meg. A város ad otthont az Európai Unió és a NATO központjának is. Utunkat folytatjuk Antwerpen felé, mely világviszonylatban is jelentős gyémántkereskedelmet bonyolít. Következő állomásunk a hollandiai Rotterdam, ahova Európa legnagyobb kikötőjeként a világ minden tájáról érkeznek teherszállító hajók. Transzfer a hotelbe. Szállás: Dél-Holland tartomány.

3. nap
Dél-Holland tartomány – Amszterdam (fakultatív) – Amstelveen – S-Hertogenbosch – Tilburg/Eindhoven

A mai napon elsőként Amszterdam vár ránk, Hollandia festői fővárosa. A városban megkapó módon keveredik a múlt a mai modern világ trendi, művészi, divatos vonásaival. Szabadidő keretében fedezze fel a várost, vagy vegyen részt FAKULTATÍV programon: csodálja meg a csatornákon hajózva az elénk táruló, hangulatos, színpompás épületek és kis, festői hidak látványát! Továbbutazva, egy igazi, hamisítatlan holland élményben lehet részünk: Amstelveenben, a Clara Maria történelmi farmon a hagyományos klumpa és sajtgyártásról szerezhetünk ismereteket. Nemcsak információkkal gazdagodunk, hanem meg is kóstolhatjuk a tejből készült fnomságokat. Felfedezhetjük s-Hertogenbosch közel ezer évvel ezelőtt alapított, gyönyörű városát. Transzfer a hotelbe. Szállás: Tilburg/Eindhoven.

4. nap
Tilburg/Eindhoven – Maastricht – Luxemburg – Thionville/Metz

Folytatjuk utunkat. Meglátogatjuk Maastricht városát. Itt írták alá az Európai Unió megalapításáról szóló dokumentumot 1992-ben. Majd a körutazásunk harmadik országába lépünk be, Luxemburgba. A nagyhercegség a legnagyobb törpeállam Európában, ahol kiváló életkörülményeknek és jólétnek örvendenek az itt élők. Megcsodálhatjuk a piciny, elragadó Schiessentümpel vízesést. Az ország fővárosa Luxembourg, mely romantikus külsejével bűvöli el látogatóit. Városnézés, majd szabadidő. Francia földre lépünk. Szállás: Thionville/Metz környékén.


N. Klára

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket.
Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Fontos információk

A Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba és Franciaországba történő beutazáshoz olyan útlevél vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes. Fakultatív programok vásárlására csak előzetesen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a programok sorrendje is változhat! Összesen 6 db egyfős foglalást tudunk fogadni, max. csoportlétszám: 48 fő. Az út indításá­hoz minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges!
Háromágyas foglalás nem tehető!

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900 Ft / fő

Egyágyas szoba felár
59.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Repülőtéri illeték
59.990 Ft / fő

Idegenforgalmi adó:
A helyszínen fizetendő, a helyi előírásoknak megfelelően (kb. 2 euró/fő/éj)

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
51.990 Ft / fő
5 vacsora, kétfogásos vagy büfé, és egy vacsora egy helyi étteremben Párizsban élőzenével
Baleset- és poggyászbiztosítás
3.990 Ft / fő

Útlemondási biztosítás
4.050 Ft / fő

Fakultatív programok

Fakultatív programok
29.990 Ft / fő
Párizs városnézés, Tour Montparnasse belépő, Amszterdam hajózás
a csatornán.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
(Kérjük, válasszon az elérhető időpontok közül)
Kiválasztom
Indulás      2020-07-15
Budapest
Érkezés      2020-07-21
Budapest
209.990 Ft /fő
+ illeték: 59.990 Ft / fő
Foglalási díj:
2.900,- Ft / fő
Kiválasztom
Indulás      2020-08-16
Budapest
Érkezés      2020-08-22
Budapest
229.990 Ft /fő
+ illeték: 59.990 Ft / fő
Foglalási díj:
2.900,- Ft / fő
Kiválasztom
Indulás      2020-10-19
Budapest
Érkezés      2020-10-25
Budapest
199.990 Ft /fő
+ illeték: 59.990 Ft / fő
Foglalási díj:
2.900,- Ft / fő

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!