#körutazás
A Baltikum csodás kincsei

Észt, Lett, Litván
Már 179.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

A Baltikum csodás kincsei

8 nap / 7 éjszaka

 • Repülővel

  Repülővel

 • Reggelivel

  Reggelivel

 • Repülőjegy oda-vissza
 • Feladott-és kézipoggyász, check-in
 • Transzferek
 • Minőségi, 3 és 4* szállások
 • Reggeli
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
 • Kirándulóprogramok:
 • Riga, Tallinn, Keila Joa, Gutmanis barlang, Vilnius, Jürmala a program szerint.

Körutazásunkon a Baltikum titokzatos kincseit fedezhetjük fel. Igazi kuriózumot jelent 3 országot érintő programunk:Észtország, Lettország, Litvánia csodái a magyar utazók előtt még kevéssé ismertek. Északias bájjal megrajzolt városok, múltról mesélő, lenyűgöző építmények, modern,innovatív megoldások, építészeti stílusok kavalkádja,vadregényes tájak, természeti kincsek várják az utazót.

Utasaink mondták

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

N. Klára

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Rigába

Utazás Budapestről Rigába, Lettország fővárosába, melynek ezernyi arca fogadja a turistákat: több, mint ötszáz kilométeres, csodaszép partvonal, erdőségek, és a világon a legtöbb art nouveau épület. Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt. Bejelentkezés a hotelbe. Városnézést teszünk Rigában (busszal és gyalogosan). A Balti-tengeri térség legnagyobb városának szecessziós épületei ragadják meg a szépre fogékony látogató tekintetét. Meglátogatjuk a katedrálist is, mely több stílus örökségének őrzője: román, korai gótika, barokk és art nouveau.
Szállás: Bellevue Park Hotel****

2. nap
Riga – Tallinn

Reggeli a hotelben, majd kijelentkezés a szállodából. Elindulunk Rigából Tallinnba. Útközben megtekintjük körülbelül negyvenezer fős, észtországi Pärnu festői városát a Balti-tenger partján. Majd az észt főváros, Tallinn vár ránk. Észtország a Balti-partvidék egyik ékköve, mely 1991-ben nyerte el függetlenségét a Szovjetuniótól. Északias bájú városkák, megkapó természeti kincsek jelentik az ország vonzerejét. Talinn bájos középkori épületei, álmos-rejtett udvarai elbűvölik a látogatót. Buszos és gyalogos városnézés keretében fedezzük fel Tallinnt. Megtekintjük belülről az orosz ortodox Nyevszkij-katedrálist. Bejelentkezés a hotelbe.
Szállás: Go Hotel Shnelli***

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

2019. 09. 03.BT 492BudapestRiga -AirBaltic
2019. 09. 10.BT 491RigaBudapest -AirBaltic

Fontos információk

Az Észtországba, Lettországba és Litvániába történő beutazáshoz olyan útlevél vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, mely minimum az utazás utolsó napjáig érvényes! Fakultatív programok vásárlására előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges! Minden szoba kétágyas, ezért egy fős foglalás esetén egyágyas szoba felár megfizetése szükséges. Tehető háromfős foglalás is (három fő egy szobában). 
Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900,-Ft/fő
Repülőtéri illeték
69.990,-Ft/fő
Egyágyas szoba felár
69.990,-Ft/fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Helyi adó Vilnius: 1 EUR/fő/éj

Amiket ajánlunk Önnek

Vacsoracsomag
39.990,-Ft/fő
Útlemondási biztosítás
4.050,-Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás
4.560,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
49.990,-Ft/fő
Helsinki – egész napos kirándulás, Turaida kastély, Trakai kastély

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés
(BETELT)
(BETELT)
(BETELT)

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!