Betelt!

#körutazás
A szocialista Kuba

Kuba
Már 399.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Izgalmas karibi meseország

12 nap / 10 éjszaka

 • Repülővel

  Repülővel

 • Reggelivel

  Reggelivel

 • Repülőjegyet oda-vissza
 • Feladott poggyászt, kézipoggyászt
 • Repülőtéri check-int
 • Transzfereket
 • Kirándulóprogramokat
 • Szállás közép kat. hotelekben (körút)
 • Szállás 4*-os hotelben (nyaralás)
 • Reggelit
 • Magyar nyelvű idegenvezetést

Kuba elbűvölő kontrasztjaiba beleszeretnek látogatói: karibi szigetország és szocializmus, Che Guevara, Fidel Castro portrék és színes koktélok életigenlő zenével, kifnomultság és dekadencia harsány életörömmel ötvözve, spanyol gyarmati építészet és régi amerikai autók, harcos forradalmi ereklyék és számtalan szívfájdítóan szép természeti kincs.

Utasaink mondták

Már több alkalommal utaztunk a férjemmel együtt a Premio Travellel. Mindig kiváló idegenvezetők tették teljessé az utazás élményét, akik kivételes felkészültségükkel magyarázták el a látottakat. A szállodai elhelyezésünk is nagyon jó volt, tiszta, jól felszereltségű szállodákban pihenhettük ki a napi, programokban sűrű kirándulásainkat. Akik élményekben gazdag, utazáson szeretnének részt venni, azoknak nagyon tudom ajánlani ezt az utazási irodát!

N. Klára

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés Kubába

Utazás Budapestről átszállással Havannába. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás: Havanna környékén 3 éjszakára. Tervezett hotel: Hotel Kohly.

2. nap
Szabadidő vagy fakultatív program

Havanna
Szabadidő vagy FAKULTATÍV (ebéd nélkül): Havanna városnézés. A Forradalom tér, ahonnan Fidel Castro szólította meg népét, a Malecon-sétány, a Havanna Egyetem, a Hotel Nacional de Cuba és a parlament egykori épülete, az El Capitolio segítségével belekóstolunk Kuba különleges hangulatába. Sétánk során felfedezzük a Habana Vieja-t, a Plaza San Francisco-t, a bikaviadalok és festák egykori helyszínét, a Plaza Vieja-t, a Plaza de Armas-t és Parque Centralt. Ernest Hemingway kedvenc helyeinek számított az El Floridita bár és a Mojito koktél szülőhelyként ismert La Bodeguita del Medio bár. Felkeressük az El Morro erődöt, mely a Havannába vezető vízi utat vigyázta a kalózok ellen.

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

2019. 11. 14.AF1395BudapestPárizs09:45 - 12:10Air France
2019. 11. 14.AF820PárizsHavanna14:10 - 18:35Air France
2019. 11. 24.AF825HavannaPárizs20:55 - 11:50+1Air France
2019. 11. 25.AF1294PárizsBudapest13:20 - 15:30Air France

Fontos információk

Az utazáshoz olyan útlevél szükséges, mely az érkezéstől számítva még 6 hónapig érvényes! Turistakártya beszerzése szükséges a budapesti kubai nagykövetségen, mely egyénileg intézendő (ára: kb.22 EUR). Fakultatív programok vásárlására előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! Háromfős foglalás (egy szobában 3 fő) nem tehető ennél az útnál. Az út indításához minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő)!
 

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900,-Ft/fő
Repülőtéri illeték
158.000,-Ft/fő
Egyágyas szoba felár
89.990,-Ft/fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Kilépési illeték
Kubában fizetendő: 25 CUC/fő (kb. 6.500 Ft/fő)
Turistakártya
Egyéni ügyintézéssel a nagykövetségnek fizetendő: kb. 22 EUR/fő

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
6.840,-Ft/fő
Útlemondási biztosítás
7.500,-Ft/fő
Vacsora a körutazás alatt és all inclusive ellátás a nyaralás során
49.990,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
87.990,-Ft/fő
Havanna városnézés. A Forradalom tér, ahonnan Fidel Castro szólította meg népét, a Malecon-sétány, a Havanna Egyetem, a Hotel Nacional de Cuba és a parlament egykori épülete, az El Capitolio segítségével belekóstolunk Kuba különleges hangulatába. Sétánk során felfedezzük a Habana Vieja-t, a Plaza San Francisco-t, a bikaviadalok és festák egykori helyszínét, a Plaza Vieja-t, a Plaza de Armas-t és Parque Centralt. Ernest Hemingway kedvenc helyeinek számított az El Floridita bár és a Mojito koktél szülőhelyként ismert La Bodeguita del Medio bár. Felkeressük az El Morro erődöt, mely a Havannába vezető vízi utat vigyázta a kalózok ellen.

Viñales
Szabadidő vagy FAKULTATÍV (ebéddel): Egész napos kirándulást teszünk Viñales-be, ahol környék egyediségét a dohányültetvények adják. A magas minőségű dohánylevelekből készülnek a kubai szivarok. Útközben tartunk egy kávészünetet Los Barrigones-nél. A Las Jasmines-kilátó csodálatos panorámát biztosít a Viñales-völgyre. Izgalmas élményt ígér sétánk az Indiánbarlangban, melynek földalatti folyóján rövid csónakázás teszi teljessé napunkat. Megtekintjük a gigantikus sziklafestményeket is. Felkeressük a Finca del Veguero-t, azaz dohánytermesztők házát, vagy egy helyi dohánygyárat.

Trinidad
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Trinidad. Buszunkkal transzfer Trinidadba, a turisztikai irodánál átszállunk az előírás szerinti, itteni buszra. A Manaca Iznaga birtok őrtornyából tartották szemmel a cukornádültetvényen dolgozó rabszolgákat. A Valle de San Luis kilátó-pontjáról mesés kilátás nyílik az Escambray-hegységre és a Karib-tengerre. Következő állomásunk egy fazekas-műhely. Trinidadban a spanyol gyarmati idők légköre, a terrakotta tetős házak elbűvölik a látogatót. Az óvárosban megtekintjük a Plaza Mayor-t és a Plaza Real del Jigüe-t. A híres Canchanchara bárban a mézes-rumos koktélt lehet megkóstolni. Ebéd egy étteremben. Visszatérés a hotelbe.
Tropicana show
34.990,-Ft/fő

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés
(BETELT)

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!