#körutazás
USA Nyugati-part

Amerikai Egyesült Államok
Már 499.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Az álomvárosok és a vadnyugat

14 nap / 12 éjszaka

 • Repülővel

  Repülővel

 • Reggelivel

  Reggelivel

 • Repülőjegyet oda-vissza
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást
 • Feladott poggyászt, kézipoggyászt
 • Szállást középkategóriájú hotelekben
 • 12 reggelit
 • Transzfereket
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
 • Számos kirándulást program alapján


A körutazás fénypontjai egymással vetélkednek a legszebb jelzőért: Los Angeles, a világ szórakoztatóipari fellegvára, az igazi amerikai életérzést sugalló 66-os út, a Grand Canyon a végtelen térrel, Las Vegas csillogó fények ötvözetéből született, semmihez sem fogható világa, a nemzeti parkok sziklaformációkkal és mamutfenyőkkel, és a Golden Gate híd emblematikus kék hullámok felett áttörő, emblematikus vörös pillérei.

Utasaink mondták

Ez a körút sok-sok természeti csodába nyújt betekintést. Minden napra jut egy újabb élmény, olyan ez az út, hogy az ember azt hinné, nem lehet már fokozni a sok természeti csodát, aztán másnap kiderül, hogy talán mégis. :) Az utat főleg azoknak ajánlanám, akik szeretik a természet által kialakított képződményeket,de az út azoknak is nagy élményt nyújt majd,akik a városi forgatagot részesítik előnyben,mivel Los Angeles, Las Vegas és San Francisco meglátogatása is a program része. Leginkább a Bryce Canyon volt az, ami lenyűgözött, talán azért is,mert ez a hely nem annyira felkapott, mint a Grand Canyon. Szépsége szinte felülmúlja a közkedvelt Grand Canyont. Ezt a helyet kár lenne kihagyni, épp ezért nagyon jó, hogy az iroda programjában szerepel a Bryce Canyon megtekintése is, mert fantasztikus élményt nyújt a helyszín. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a körutat, pont azért, mert olyan helyek megtekintése is szerepel a programban, ami igazán egyedinek számít.

Dr. Pallya Kata

Bőséges programkínálat

1. nap
Repülés az Egyesült Államokba

Utazás Budapestről Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás Los Angeles környékén.

2. nap
Los Angeles – Laughlin

Félnapos városnézés vár ránk Los Angelesben. Beverly Hills leghíresebb utcája a Rodeo Drive. A Sunset Boulevard és a Hollywood Boulevard láttán átitatódunk a csillogással. A Grauman’s kínai színház előtt a mozivászon alakjainak kéz- és lábnyomata tekinthető meg. A sivatag látványába feledkezhetünk bele a nevadai Laughlin felé tartva. Megállunk a Bagdad Café-nál. Szállás: Laughlin környékén.

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

2019. 10. 08.OS718BudapestBécs07:00 - 07:45Austrian Airlines
2019. 10. 08.OS081BécsLos Angeles10:05 - 13:25Austrian Airlines
2019. 10. 20.LH451Los AngelesFrankfurt19:05 - 14:45+1Lufthansa
2019. 10. 21.LH1340FrankfurtBudapest16:15 - 17:45Lufthansa

Fontos információk

A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD.
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900,-Ft/fő
Repülőtéri illeték
158.000,-Ft/fő
Egyágyas szoba felár
199.990,-Ft/fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén

Amiket ajánlunk Önnek

Baleset- és poggyászbiztosítás
10.360,-Ft/fő
Útlemondási biztosítás
7.500,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
99.990,-Ft/fő


• "Las Vegas by Night"
A háromórás városnézés során feltérképezzük a Bűn Városát: a híres Welcome to Fabulous Las Vegas táblától a belvárosi részig – és közöttük mindent a világhírű Las Vegas Strip-en. A legfontosabb nevezetességek közé tartozik a Vegas Vick neon cowboy, a Golden Nugget Casino Hotel, a Cosmopolitan, a Mirage, a Bellagio szökőkutak, a házasságkötő kápolnák, az MGM Grand oroszlánja, a Szabadság-szobor mása, az Aria Resort és Kaszinó.

• Valley of Fire-kirándulás (félnapos)
A vadregényes szépségű Valley of Fire State Park Nevada legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkja. Nevének magyar jelentése, a Tűz Völgye rendkívül találó, mivel vörös színű szikla-alakzatai még megkapóbb látványt nyújtanak, ahogy a napsugarak úgy csillannak meg rajtuk, mintha tűzbe borulnának. Ez hely egykor az ősi anasazi indiánok spirituális központja volt.

• Alcatraz
A körülbelül 2 és fél órás program során utazzunk vissza az időben, és ismerkedjünk meg a legendás szigettel, mely polgárháborús erőd, katonai börtön, és az egyik legfontosabb szövetségi fegyház is volt.

• San Francisco by night
Fedezze fel e gyönyörű város fényeit és titkait 3 órás panoráma-városnézés során! A program során lehetőség nyílik sétát is tenni.

• San Diego
Az egész napos program során megismerkedhetünk Amerika egyik legszebb városával: óvárosi rész, belváros,
Gaslamp/Gázlámpa negyed, Balbao park, Coronado sziget, Point Loma.

Repülés a Powell-tó felett
54.990,-Ft/fő

Időtartam kb. 30-25 perc. Fenséges kilátás nyílik majd a Powell tóra és a Rainbow Bridge-re (Szivárvány-híd).
Ez a fakultatív programcsomagtól függetlenül, külön foglalható opcionális lehetőség.

Dzsipes kirándulás Monument Valley-ben ebéddel
19.990,-Ft/fő
A vadnyugatra és a westernfilmekre jellemző, izgalmas tájat csodálhatjuk meg a dzsipes kirándulás során. A nap folyamán tipikus navajo ebédet fogyasztunk el.
Ez a fakultatív programcsomagtól függetlenül, külön foglalható opcionális lehetőség.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés
(BETELT)
Már csak 2 szabad hely!

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!