#körutazás
USA-Kanada

Amerikai Egyesült Államok
Már 519.990,-Ft-tól + repülőtéri illeték

06 80 98 00 80

Az újvilág keleti parti városai körutazás

15 nap / 13 éjszaka

 • Repülővel

  Repülővel

 • Reggelivel

  Reggelivel

 • Repülőjegyet oda-vissza
 • Kirándulásokat a program alapján
 • Szállást középkategóriájú hotelekben
 • Reggelit
 • Vacsorát a Cabana Sucre-ben
 • Egy tipikus amish vacsorát
 • Magyar nyelvű idegenvezetést

Igazi álom-körutazásunkon Önre várnak az Egyesült Államok és Kanada legpezsgőbb városai: a Nagy Alma, a város, mely sosem alszik: az elképesztő New York, a történelemmel átitatott Boston, a nemzet fővárosa, Washington. Kanada vadregényes tájaival és kifinomult ízlésű nagyvárosaival koronázza meg programunkat.

Utasaink mondták

A Premio Travel által szervezett amerikai utunk folyamán a tájak szépsége, az emberek kedvessége, vendégszeretete, az ellátás, a szállodák kényelmessége, és a különböző városokban élők szokásai, kultúrája (amisok, indiánok, New York nyüzsgése stb.) és a történelmi, építészeti érdekességek - melyet egy kiváló, nagyon sok ismerettel rendelkező idegenvezető (Károly) ismertetett velünk - lenyűgöző volt. Csak kellemes emlékekkel tértünk haza. Felejthetetlen, külön nagy élmény, hogy helikopterrel megláthattuk New York, Manhattan, a Szabadság - szobor és az Atlanti-óceán partját. Ezért tudjuk ajánlani mindenkinek, aki a szépre és a jóra vágyik az amerikai utazást.

Hován István és Nagy Gáborné

2016. szeptemberében vettünk részt a Premio USA-Kanada körutazásán. Utastársaink közül többen jártak már az Egyesült Államok különböző részein korábban, de Kanadában még senki. Így mindannyiunknak nagy élményt jelentett, hogy egy út során két ország nagyvárosait ismerhettük meg. Kanadába beleszerettünk, a Nigara-vízesést, és az Ezersziget-vidéket nem szabad kihagynia senkinek sem! Idegenvezetőnk kincset ért, mindenről rengeteget mesélt, és megtalálta mindenkivel a közös hangot. Nagyon sokat láttunk, és nagy távolságokat tettünk meg, de nem éreztük a fáradtságot. A tizenöt napos program végén az egyik társunk megkérdezte: Máris haza kell menni?

Szusina Valéria

Bőséges programkínálat

1. nap
Utazás Bostonba

Utazás Budapestről átszállással Bostonba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás középkategóriájú hotelben Boston környékén.

2. nap
Boston – Montreal

Reggeli után Kanada vár minket. New England-i államokon (New Hampshire, Vermont) áthaladva csodálattal adózhatunk a táj szépségének. Útközben festői helyeken néhány fotószünetet tartunk. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.

Hotelek

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

2019. 09. 17.LH1339BudapestFrankfurt14:30 - 16:10Lufthansa
2019. 09. 17.LH420FrankfurtBoston17:50 - 20:20Lufthansa
2019. 09. 30.LH421BostonFrankfurt22:05 - 11:15+1Lufthansa
2019. 10. 01.LH1340FrankfurtBudapest16:10 - 17:40Lufthansa

Fontos információk

A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Az érvényes útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak be Kanadába. Amennyiben a Kanadába belépés nem légi úton történik, nincs szükség ETA-ra (Elektronikus Beutazási Engedély). Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor
vagy előzetesen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő).
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Amit az ár nem tartalmaz

Foglalási díj
2.900,-Ft/fő
Egyágyas szoba felár
259.990,-Ft/fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Repülőtéri illeték
158.000,-Ft/fő
Beutazási díj
USA-ba való belépésnél a határon fizetendő: 6 USD/fő

Amiket ajánlunk Önnek

Útlemondási biztosítás
7.500,-Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás
11.100,-Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag
89.990,-Ft/fő


• Empire State Building meglátogatása belépővel
Élvezze, ahogy New York City minden szépsége, nyüzsgése a lábai előtt hever!

• Bálnanéző-hajótúra
Vadregényes környezetben, a végtelen óceánt fürkészve figyelhetjük meg e fenséges lényeket.

• Thousand Islands hajókirándulás
Az Ezer sziget – vidéken 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből, a program során belefeledkezhetünk a természet szépségébe.

• Megcsodálhatjuk az 553 méter magas CN Towerből elénk táruló tájat

• Hajózás a Niagarán
Hajózás a döbbenetes szépségű Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. A világ egyik leggyönyörűbb, legelképesztőbb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki, a Wisconsin gleccser olvadó vizéből. A víztömeg szédítő tempóban, fenségesen zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. A zuhatag hihetetlen, ősi erejét mi is megcsodálhatjuk hajónkról.

• Vacsora a Skylon Towerben

Helikopterezés New Yorkban

Árról később várható információ.- Elegendő jelentkező esetén!

Életre szóló kalandot jelent a helikopterezés Manhattan felett. A levegőbe emelkedve elénk tárul a Szabadság-szobor, a Brooklyn-híd, a Central Park, stb.
Elegendő számú jelentkező esetén!
Ez a fakultatív programcsomagtól függetlenül, külön foglalható opcionális lehetőség.

Helikopterezés a Niagara felett.
Árról később várható információ.- Elegendő jelentkező esetén!

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

 
IndulásÉrkezésÁrIlletékFoglalási díjKedvezményMegjegyzés

Ajánlatkérése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Kollégáink elkészítik személyre szabott árajánlatát.
Kérdés és foglalás esetén kérjük, hívja a következő, INGYENESEN hívható számot: 06 80/98 00 80, kollégáink várják hívását! Amennyiben azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt, kérem küldjön nekünk üzenetet az chat@premiotravel.hu címre. Az ajánlat limitált ideig érvényes.

Kellemes körutazást, felfedezést kívánunk!